Turkcellden Doğum Günü Hediyesi 50 Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ARkdaşlar tşk için.sorularınızı olursa cevaplayabilirim

kontorler normal yükleniyo arkadaşlar hediye deil istediğiniz gibi kullanabiliyosunuz...parça kontor atar gibi yani.

turkcelin size hediyesi :)

fbdr1907

fbdr1907

Üye
güzel bi servis

piri.reis

piri.reis

Üye
kendim kullandığım, adıma kayıtlı 13 adet kontörlü+2 adet faturalı, toplam 15 adet hat ile doğum günümü bekliyorum.
2,5 ay var daha

mustione

Üye
bugun 5 hattıma toplam 250 kontor yuklendi. ama tek tek aramak lazım bir hattım daha var dedim operatore sadece 1 kere kazanılıyor dedi üstüne 4 kere daha aradım her operatorde 50 şer kontoru yukledi, kimisi sadece adımı sordu, kimisi dogum tarihi, kimisi güvenlik soruları sordu.

tşkler turkcell.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Dünde benim doğum günümdü 6 hazırkarta 300 normal kontör aldım. Faturalı hattıma ise birşey yapmadan gün boyu heryöne bedava konuşma verdi.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Dünde benim doğum günümdü 6 hazırkarta 300 normal kontör aldım. Faturalı hattıma ise birşey yapmadan gün boyu heryöne bedava konuşma verdi.

Gün boyu her yöne konuşma daha avantajlı gibi gözüküyor ama 300 normal kontör de muhteşem yani :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bilgi için sağoL kardEs...

arşiment

arşiment

Üye
paylaşım için teşekkürler:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Sağol kardeş 10mayıSta 4hattı da patlatıyorum..he he :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
aferin la sömürün :ehe

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar size faydalı olduysam ne mutlu nice yıllara bu arada hepinize :) kontorlerinizi güle güle kullanın :)

ilo53

ilo53

Üye
bende 5 mayısta 150 kntr gelıcek

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
TurkCell beni bu güne kadar hep soydu sıra bende 1o mayıs 2oo kontor zamanı ..muhahahh

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
hat kimin üstüne ise onun doğum gününde mi veriyorlar? yoksa bizim kendi doğum günümüzde de veriliyormu bu hediye?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bana yollamadılar bunlar:)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
onlar kendiğiliğnden yollamıyor, sen onları arıyorsun.

nihatgunes

nihatgunes

Üye
ben aradım kampanyamız sona erdi dediler

Üst Alt