Turkcellden Doğum Günü Hediyesi 50 Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Eğer İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana :) Bildiğim Bu Şekilde Önemli bilgiler olursa Sizlerle Paylaşacağım Arkadaşlar :)

ilo53

ilo53

Üye
doguum gunumu sabırsızlıkla beklıyorum

umut0628

umut0628

Üye
iyimiş ozaman bizde arayalım da alalım hediyemizi :)

mutlucosar

mutlucosar

Üye
bilmediğimiz neler varmış ya..teşekkürler arkadaşım ve de teşekkürler MAXİCEP.:oke:

basrimutaf

basrimutaf

Üye
5 ocak kız arkadaşımın doğum günüydü.
buugn ayın 6sı. arattırdım dedim hediye istiyorum de dedim. Hemen verdiler :)
Turkcell içi 50 kontor..

barisbaris07

barisbaris07

Üye
ulan ben mayısa kadar mı beklicem şimdi :D

Netsky™

Netsky™

Üye
bilgi için teşekkürler :maxicep:

WorLdSA

WorLdSA

Üye
Dogum günüm geçti yhaf faturalıya 50 sms geldi ama konturluye bişe gelemdi keşke daha önceden haberim olsaydı tüh:):)

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Kendim Hattımdan Aradım Verdiler (Yaş 17).sonra annemden aradım dediler hat sahibi lazım.(tüm hatlar babamın üstüne).sonra babam annemden aradı ona verdiler müşteri temsilcisine sordu babam benim bi hattım daha var (diğer kardeşimin) onada alabilirmiyim dedi.temsilciside her kişi sadece 1 hattından alabilir dedi :D yorum Sizin :d

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Ben Kendim Hattımdan Aradım Verdiler (Yaş 17).sonra annemden aradım dediler hat sahibi lazım.(tüm hatlar babamın üstüne).sonra babam annemden aradı ona verdiler müşteri temsilcisine sordu babam benim bi hattım daha var (diğer kardeşimin) onada alabilirmiyim dedi.temsilciside her kişi sadece 1 hattından alabilir dedi :D yorum Sizin :d

kardeşim aynı hattan ararsan tabi öyle der. Her hattın kendi numarasından. Ara.

festival50

festival50

Üye
bende 2 hattıma 50 kontor yuklettım dogum gunum 1 şubattı saolsunlar yukledıler
hep onlarmı bızden kontor alcaklar bırazda bız alalım dimi yani
?

use2000

use2000

Üye
Ya bu Turkcell iyice cozuttu. Doğun günü hediyesi adı üzerinde hediye..

Hiç hediye istenir mi? Doğum gününde hem doğum gününü kutlarsın hemde hediyesini gönderirsin. Ama Turkcell ne yapıyor ağlayan çocuğa meme veriyor. Ağlamayana yok. :bann:

cannnnner

cannnnner

Üye
az önce hattıma 50 kontörde ben yüklettim sağolsun hemen yüklediler:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu yüklenen kontorler normal kontor mü.

cannnnner

cannnnner

Üye
evet normal kontör hediye filan değil

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Az Kaldı Doğum Günüme Bende Hediye Kontör/Dakika İçin Arayacam Turkcell Müş.Hizmetlerini.

ahmeterby

Üye
2 hattimdan da aradim ikisine de 50 kontör geldi 3 sbtta :D herkese tabsiye ediyorm güzel bi kampanya

cannnnner

cannnnner

Üye
arayın tabe arkadaşlar kontör fiyatları aldı başını gidiyo hep onlar bizden alacak değil gerçi onlara dokunmaz ama birazda biz onlardan alalım nerde beleş kontör biz orda olalım :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bilgi için saolun bilmiyodum ögrenmiş oldum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar faturalı hattı olanlar. Verilen sms ler kaç günlük. Ve her yöne mi yoksa turkcell içimi.

Üst Alt