Turkcellden Doğum Günü Hediyesi 50 Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

atilla54

atilla54

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden Doğum Günü Hediyesi 50 Kontör
Arkadaşlar Turkcellde Doğum Gününde Müşteri Hizmetlerini Arayana Tam 50 kontor Her Yöne Hediye veya 50 Kontorlük Nar Veriyolar 2 Paket Varmış Sistem Otomatik Birini Veriyomuş.Bugün 1 Ocak Babamın Doğum Günüydü Aradım Bizzat Ben Kendim ( yaş17 ) Dedim Turkcellin Doğum Gününe Özel Hediyesi Varmış Dedim Onlarda Evet 50 Kontor Veriyoruz Dediler.Sonra İşlemi Gerçekleştirdi 48 Saat İçinde Yüklencek Dedi.

Turkcell Müşteri Hizmetleri 444 0532

Mutlaka Sizede Tavsiye Ederim Arkadaşlar Daha Kontor Gelmedi , Yaklaşık 1 saat önce Aradım.48 saat İçinde Gelcek ,Gelince Mutlaka Sizlerle Paylaşcam Arkadaşlar.

Önemli Bir Not : Arkadaşlar ben kendi hattımdan aradım Kontorü verdiler.annemin hattıda babamın adına kayıtlı ondanda aradım dediler Hat sahibi onaylaması gerekiyo dediler :) çok şaşırdım :) Ama yinede Şansınızı deneyin Olmassa Hat sahibi Arasın :)

AYNI KONU DAHA ÖNCE PAYLAŞILDIYSA ÖZÜR DİLERİM SAYGILARLA

ARKADAŞLAR KONTORUM GELDİ SAAT 22.00 GİBİ ARAMIŞTIM SAAT GECE 00.30 GİBİ 50 KONTORÜ GÖNDERDİLER ÜSTELİK NORMAL KONTOR OLARAK.ANNEMİN HATTINADA YAPMIŞTIK ONADA GELDİ :)

BU ARADA DÜN YILBAŞI OLMASIYLA KONTOR VERİLMESİ ARASINDA Bİ İLİŞKİ YOK :d BABAMIN DOGÜM GÜNÜ YILBAŞINA GELMİŞ TESADÜF :) YANİ ÖZEL GÜNLERDE (BAYRAMDA) FELAN SANIRSAM VERMİYOLAR HAT SAHİBİNİ DOĞUM GÜNÜNDE VERİYOLAR :) AMA VERİRLERSE MUTLAKA PAYLAŞCAM :) SİZLERLE SAYGILARLA

• Beğen
Tepkiler: Godfather

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Doğum günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :) Turkcell müşterisinin değerini gerçekten de çok iyi biliyor :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
zaten turkcele karşı yüzsüz olacaksın. hediyemi verin diceksin asla hayır demez :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bir arkadaş da böyle bir konu açmıştı. Bugün doğum günüm benim hediyeniz yok mu demiş 50 kontör vermişler :) 6 hattı için de o gün telefon açmış hepsine de 50şer kontör yüklemişler:)

fuckulteli

Üye
Kullandığım iki Turkcell hat var. Biri babamın diğeri annemin üzerine. Annemin üzerine olan hattan ben arayamam heralde annemin araması lazım. (doğum günü martta)
Babamın yerine bir çok kez Turkcell müşteri hizmetleriyle konuştum, sorun olmuyor. :ehe(doğum günü ekimde)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben de babamın yerine çok konuşmuştum Müşteri Hizmetleriyle :) Ses tanıma sistemleri yok soruyorlar bilgileri söylüyorum ben de :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
aslında uğraştırmasalar. zaten bilgilerimiz var orada.
hiç biz ramadan gönderiver kaç tae hattımız varsa kontorleri veya dakikaları..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nisana daha çok var. Teşekkürler bilgi için. :oke:

yeumyang

yeumyang

Moderator
bilgi icin tesekkurler dogum gunume daha cok var

kubilay_79

Üye
bilgi için teşekkürler.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tüh kaçtı 100 kontör. Babamın dün doğum günüydü. Üstüne de iki hat kayıtlıydı. Ama neyse benimki martta ve benim üzerime 3 kayıtlı hat var 1 de faturalı. Faturalıya birşey veriyorlarmı?

kezman_796

Üye
ben online işleme girince benim adım yazıyo kampüsten dolayı acaba benm die mi gözüküyo orda

basrimutaf

basrimutaf

Üye
her türlü alırız bundan sonra.
yılbaşı içinde arasamıydık acaba. hediye yokmu diye :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
işi geç uyandık.
arayıp açık açık hediyemizi isteyebilirdik...
kaçtı bu sefer
. kısmet seneye :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bayramlarda seyranlarda da aradık mı Turkcell'i süper olur :) En yakın bayram ne zaman :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ohohooo çokmuş yaa ne yapsak ki başka bir şey düşünelim :) İnternet paketi aldım kontör düştü mü desem gene :ehe

basrimutaf

basrimutaf

Üye
14 şubatta arıcam. sevgililer günü hediyesi isticem sevgilime.
23 nisandada isticem yeğenime çocuk bayramı hediyesi.
sonrada 19 mayısta isticem :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aynen abi ben de isteyeceğim aklına başka bir şey gelirse söyle senden kopyalayım hemen :)

:ehe

Üst Alt