maijar
Üye
Turkcellden 8,358 tl lik fatura
turkcellden iphone orta paketi kullanıorum. her ay paşa paşa 150 tl yi ödüyorum. bazı aylar da bana verilen paketten (500 dk konuşma + 500 adet sms + 4 gb internet) aşım yapabiliyorum. en fazla 350 tl lik fatura ödemiştim. her iki günde bir de kalan dakika sms ve internetimi sorguluyorum ki son 48 saati sistem olarak dahil etmedikleri için aşım olursa kontrolümde olsun. iki gün önce de kalanımı sorguladığımda 2700 mb gibi bir rakam internetim kalmıştı fakat bugün sorgu yaptığımda ücretsiz internet kullanımımın bittiğini gördüm ve merak edip guncel yazdım 2222 ye mesaj attım. o da ne! 8,358 tl lik bir güncel tutarım var.
evden internete son bir haftadır girmiyorum ve merak edip turkcell i aradım, durumu izah ettim. operatörün bana söylediği 10 ekimde 500 tl ve 13 ekimde 350 tl lik bir internet kullanımım olduğu şeklindeydi. ben operatör kızcaaz daha devamını getiremeden "madem 10 ekimde ve 13 ekimde böyle abartı bir kullanımım oldu neden kalanımı sorguladığımda ben bu kullanımımı göremedim." diye çıkıştım.
Bu durumda turkcell hatalı değil midir?
evden internete son bir haftadır girmiyorum ve merak edip turkcell i aradım, durumu izah ettim. operatörün bana söylediği 10 ekimde 500 tl ve 13 ekimde 350 tl lik bir internet kullanımım olduğu şeklindeydi. ben operatör kızcaaz daha devamını getiremeden "madem 10 ekimde ve 13 ekimde böyle abartı bir kullanımım oldu neden kalanımı sorguladığımda ben bu kullanımımı göremedim." diye çıkıştım.
Bu durumda turkcell hatalı değil midir?