turkcellde kontör isteteyenler buraya ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catex2

catex2

Üye
    Konu Sahibi
turkcellde kontör isteteyenler buraya ...
arkadaşlar tonlakazanı bilmeyen yoktur tonlakazanda bi açık var o açığı kullanarak alabileceğimiz en yüksek kontör miktarını elde edebiliyoruz bunun için yapmamız gereken faturalı bi hattın sınırsız konuşma günlerinden birinde kendimizi arayıp durmak aramayı açmayı unutmayın ama yksa kontör gelmez ben denedim ve oldu bu sayede tonlakazan çok işime yarıo :D

bi teşekkürü çok göemeyelim arkadaşlar...

cannnnner

cannnnner

Üye
evet bu metodu bende deniyorum evde bi faturalı hattın 2 gün bedava kampanyası var. sürekli arıyorum valla umarım sonuçlarını alıcam :d

mustione

Üye
hadi yaa valla bilmiyoduk ufkumuzu açtın :D hehehe

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ama eğer çalarken dinlet aboneliğiniz yoksa en fazla ayda 90kontör veriyorlar ben dün gece baktım 97kontör olmuş fakat altına not düşmüşler ayda en fazla 90 kontör verildiği için burdaki miktar bilgi amaçlı yazılmıştır diye o fazla olan kontörlerde diğer aya aktarılmıyormuş anladığım kadarıyla...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
şaka gibi...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kontör birikiyor ama sadece 90 yükleniyor diğer birilenlerde siliniyor. Benimkinde 116 olmuştu ama 90 geldi.

hayalet114

hayalet114

Üye
ben anlamadım yaw???:)arıyıp acıkmı kalsın??kac saaat mesela??

cool_eagle

Üye
ya böle konumu olur herkes biliyo zaten bedava dakikalarda kendini aramayı lütfen gereksiz yere konup açıp forumu kirletmeyin :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşım konu saçma.. Zaten öyle kontor kazanılıyor.. Ne gerek var .. Böyle konu açmaya

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu yöntemi bilmeyenler olabileceğinden dolayı konunun kalmasında herhangi bir sakınca yok.
catex2 arkadaşımıza da verdiği bilgiden dolayı teşekkürler.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ama günde aynı numaradan en fazla 3 kazanılmıyor muydu?

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
:) haha :D aga ben pederinkinden yapıyorum zaten :) paketvar onda :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur komedii yav zaten yapılan bir şey türk milleti uyanıktır :) amma her dogru her yerde söylenmez....... adamlar reklam dinlesinler ona göre köntör gönderelim diyor kendi kendine reklam dinletip köntör alınıyor bilinen bir yöntem....:heyo:

paradox1026

paradox1026

Üye
bence de bilmeyenleri bilgilendirmek amaç zaten

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
iyide bu bi açık değil ki uygulamanın normal işleyiş biçimi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Fakat belirtmiş olduğunuz bir açık değildir. Kampanyanın gereği olarak yapılan bir işlemdir. Bunu göz önüne alarak bizlerin de yaptığı üyelerimizi günde 3 kere aramaktır.

Tekrar ediyorum, bu bir açık değildir.

Lacoste1983

Üye
En İyi Yöntem Skype bedavaya günde 3 defa arıyorum :D
reset at ara :D

eemir99

eemir99

Üye
çok iyi bi fikir teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...