Turkcell vınn 3g usb modem (önerilerinizi bekliyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

dignity84

Üye
arkadaslar merhaba.. SAKIN TURKCELLVINN ALMAYIN !!! reklamlarda 19 diyor 39 diyor bunlara aldanmayin cunku fatura kesildigi zaman bana geliyor beni dinleyin bakin sakin almayin ben pismanim neden diye sorun bi!!!
19 dedigi sey ssadece sizin 4gb internete karsilik odeyeceginiz para.. bunun haricinde bir ton masrafi var her ay faturaya yansiyacak. ben soyledim bunu turkcele. diyorki ortaokul mezunu bayan musterri hizmetleri >> AAA BUNU SIZE BAYIMIZIN SOYLEMESI LAZIMDI AMAAAA.. soyleseler milleti nasil kekleyecekler !! arkadaslar eger alirsaniz bu ucretlere gore ayda 60 tl.yi gozden cikarin. hem de 4 gb kotali internet icin.. git abi ttnet e 50 tl ver 20 tl de sabit ucret bayil eder 70 tl... hic olmazsa gonlunce istediign kadar takil ohhhhhhh misss..,.
ben karar verdim bu turkceli tuketici haklari mahkemesine sikayet edecem. 1. ay 32 tl odedim kota asimi da yok haaa... 2. ay kotayi astik 1gb kadar odedigiimiz para 84 tlll... boyle yalanci bir sirket gormedim hayatimda. mahkemeye basvurup ordan TURK adini silmelerini isticem 3kagitci bunlar yaa..

adeno

Üye
Keşke daha önce okuyabilmiş olsaydım yazını :((

Bir kaç gün önce aldım 3 Aylık Vınn paketini.Turkcellin bu hizmeti tam anlamıyla halk dilinde "KAZIK". Az önce görüştüm müşteri hizmetleri ile. Hemde uzman müşteri temsilcisi ve ayrıca sonradan da teknik ekipten uzman bir arkadaş ile. Reklamlarda 3 ay boyunca 39TL ödeyeceksiniz dendi. Turkcell Bayisi de aynen bunu tasdik etti. Ayrıca bir ek ücret ödeyecekmiyim (kota aşımı hariç) vergi falan varmı diye sorduğumda HAYIR cevabını almıştım. 3 ay kullanıyorsun her ay için 39 TL ödüyorsun dendi. Sonrada Vınn modem sende kalıyor. Bende iyi dedim. Turkcell bayisi oturduğum yerde Vınn çekiyormu diye baktı, çekiyor dedi ve sözleşme yapıldı. Bize imzalattı. Vınn'ı aldım çıktım. Tesadüfen google amcaya sorayım dedim yüzlerce şikayet çıktı. Keşke daha önce arattırsaydım. Lanet olsun Turkcelle. Ben ilk çıktığı yıldan beri turkcell kullanıyorum. Herkesten beklerdim ama turkcellden böyle bir kazık beklemezdim. Müşteri Temsilcilerle konuştuğumda doğru dürüst cevap bile veremediler. (ayrıca birde sözleşmeyi neden okumadan imzaladınız diye bir densiz cevap bile aldım) Allah aşkına söyleyin dedim. 39 tl yalan... anladık, her ay vergi ödeyeceğiz 4 tl... onuda anladık, Ayrıca birde 12 aylık taahütlerde alınan her ay için 1 tl vergi var, ben 3aylık abone olduğum halde benden 12 tl (12 aylık) vergi alacak aralık ayında olduğumuz için... onuda anladık. Bunun üstünede ayrıca özel iletişim vergisi. Kim bilir ne kadar olacak faturam. Bu tam bir kazık dedim açık açık. Tamam dedik, hadi bu kazığı yedik 3 ay kullandım dedim, 3 aydan sonra ne olcak çünkü bu faturalı bir hat imiş, eee? faturalı hat kontorlu gibi değil, her ay buna vergi gelir, 3 aydan sonra ne ödicem? Yine vergileri ödeyeceksiniz! Vay be, vergileri ödeyecekmişim... Peki şimdi bunu iptal edersem ne olacak dedim. Onunda bir cayma bedeli varmış onu ödeyekmişim. Neden kazıklıyorsunuz bu insanları diye söylendim ama kime söylüyorsun. Bunu lütfen yukardakilerede söyleyindedim. İnsanları kandırmayın, yazıklar olsun deyip kapattım. İyice düşünün öyle alın. Bir daha ttnete ihanet... aslaaaa!!!!

xvizyonx

Üye
Ne yersen ye asit yapar ağzında, Turkcel değil mi kazığı öyle de atar böyle de atar. Görüntülü konuşmalarla bile kotayı aşabiliyorsun. Gerisini düşünün. EN İYİSİ Mİ TURKCELL in ne hattına ne de internet paketlerine bulaşmayın. TTNET alın yaşayın. Gerisi hikaye...

--------------- Ekleme ---------------

Evet ADENO, senn gbi benimde başıma geldi. hepsini iptal ettirdim. herkese tavsiyem kimse turkcelle ilgili hiç birşey allmasın. Hiç vergi falan yok dendi üç ay içinde kapatırsam 71 TL imiş, üç ay sonra kapatırsam 42 tl imiş kapatırsam. TTNET ile vodafon olmasa yandık.

alihan544

Üye
degerli arkadaslar. Halkimizda bir vinn bir vodem bir jet takintisi almis basini gidiyor. turkcell Vinn, vodafone vodem yada avea jet i neden kullanmak istiyoruz, 3g hizinda nete girmek icin. Bu 3g usb modemlere hem ilk alirken hemde kotayi asinca dunyanin parasini veriyosunuz. Ben size daha ucuz bir yontem tarif etcem. Eger telefonunuz 3g ile ise alin 7 liraya bir usb cable (kablo) kurun pc nize telefonunuzun pc suite programini eger hattinizda vodafone ise aylik 8 tl ye sinirsiz 3g hizinda baglanin. Eger telefonunuz 3g li degilse gidin 30-40 tl ye nokia 6630-6680 yada 50 tl ye n70 alin bitane. Vinlada 3g ile bu benim anlatdigim yontemlede ayni 3g hizinda baglanmis oluyosunuz degisen bisey yok yani. En azindan 12-18-24 ay tahahut sacmaligindan kurtulmus olu$unuz. Saygilarimla...

ksu

ksu

Üye
bende hiçbir sıkıntı yoktu 3g vınnda ama kotası çok çabuk doluyor ve kendiliğinden ağ bağlantısı kesiliyor bilgisearda yüklü olan turkcell programıda modem bulunamıyor diyor en iyisi sınırsız internet