Turkcell vınn 3g usb modem (önerilerinizi bekliyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

GORAX

GORAX

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell vınn 3g usb modem (önerilerinizi bekliyorum)
Selam arkadaslar...

Ben bu TURKCELL VINN ile ilgileniyorum...Pek anlamadim bu isi aciklarsaniz sevinirim...

1. Turkcell 3G VINN Modem icin ayri ücret ödemem gerekiyormu?
2. Turkcell 3Gnin gercekten normal ADSL internetin yerini alabilirmi? (mesela TTNET 1000 kbps kotali)
3. Ilgilendigim paket 4GB kotali...Ilk 3 ay 19 TL sonra her ay 39 TL iyi bir fiyatmi?
4. Ben sadece Internet kullancam. Bu basta 19 TL olupta sonradan 39 TL olacak olan fiyatmi sadece ödicem (Kontratli hat icin extra ücret alinacakmi?)

Tesekkürler :-D

mincu

Üye
1. Turkcell 3G VINN Modem İÇİN AYRI ücret edemeyeceksin ama belli bir süre 3G kullanacagına dair sözleşme imzalayacaksın..(ör-6ay)
2. ADSL internetin yerini alamaz...Çünkü birçok bagıntı sorunu çıkarırı... rapidden dosya indiremezsin.
3 ve 4 bilmiyorumm...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bak şimdi eğer 24ay kalırsan vınn modem hediye fakat durum şu mesela senin evin il merkezinenden uzaksa 3g çekmeyebilir eğer buunduğun yerlerde daha doğrusu kullanacağın yerlerde 3g var mı yok mu sorun bu tabikide gerçek internetin yerini alır ben 2g(gprs) üzerinden internete girip mp3 indirdiğim bile oluyo gayet te iyi fakat ave ise tabiki ölüm

GORAX

GORAX

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler arkadaslar....Vallah ben bunu Izmirin göbeginde ortasinda kullanicam (Konak`a otobüsle 7 dakika uzakliginda)...Bulundugum yerde herhangi bir sorun yasarmiyim?

yasinadil

Üye
arkadaşım ben kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir problem çıkarmadı ve çıkaracağını zannetmiyorum.ttnetin yerini elbetteki tutuyor hemde fazlasıyla.tek problem uploadların da hesaplanması.elini çabuk tut alacaksan ayın 15'de modem kampanyası bitiyor.arkadaşımızlardan biri rapidden dosya indiremezsin diye yazmış şunu söyleyim youtube bile girebiliyorsun.başka sorun olursa cevaplarım

arslansem

arslansem

Üye
Kullanacağın yerde 3g net olarak çekiyor mu bunu kesinlikle öğren :oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bizim iLcede cekmiyor :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bak gördün mü :ehe

sethaa

sethaa

Üye
Merhaba,

1. 18 ya da 24 aylık taahhut imzalarsan Modem için ayrı ücret ödemezsin.
2. Duruma göre alabilir, hatta geçebilir. Bu yuzden imkanın varsa, evde hem Turkcell Vınn, hem de Vodafone Connect card ile deneme yapmanı öneriyorum sonradan hüsrana uğramaman için.
3. Tek sorun 3G ile kota hesaplanırken Turk Telekomdan farklı olarak işin içine Upload da katılır. Yani Kota= Download + Upload. -Turk Telekom= sadece Download-
4. Sanırım bir de yeni hat vergileri var her ay hesabına eklenecek olan. -Aylık yaklaşık 5-7 TL arası birşey galiba- Ben sana bir de Vodafone u değerlendirmeni öneriyorum. 5GB paket 45 TL ve 3 ay ücret alınmıyor 18 ay taahhüt ile ve modem yine ücretsiz.

rinco

rinco

Üye
arkadaşım bak şimdi ben iki senedir turkcell internet paketi kullanıyorum.ilk zamanlar fiyatları bir bilsen rezaletti.
şimdi ben bazı bilgiler vereyim.
1-Eger benim gibi cep telefonunu modem olarak tanıtıp masa üstü bilgisayarda kulanacaksan hiç bulaşma vına mına. elinde kullanmadığın cep telefonun varsa onla bağlan gitsin.
2-Laptop kulanacaksan vın kullan derim.

oparatör:turkcell
telefon:nokia 3110 c (3g si yok telefonun zaten buralarda 3g de yok (edge) ile bağlantı)
tarife: 6 gb kotalı internet paketi 50tl (özel paket)

Telekom adls bağlantın varsa şimdilik hiç bulaşma eğer adls bağlantısı alamıyosan benim gibi zaten başka şansın yok

Larock

Larock

Üye
alcaksan eğer; evinde hızı stabiliteyi kesinlikle test et ndan sonra al. ben ewimde test etmeden turkcell 4gb paket aldığımda hüsrana uğradım, çünkü tcell 3g iyi sinyal gelmiyordu. vodafoneyi test ettiğimde çok güzeldi. ona göre hareket etmende sana yarar olacaktır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilgiler için teşekkürler. Dizüstü bilgisayarı olana kesinlikle öneririm.

porteku

Üye
ben turkcell in reklamlarına kanıp vınn modem aldım.reklamlarda bahsedilen o 8 mgbt lik bağlantı hızına ulaşmayı bırakın 10-20 kbps lerde dolaşıyorum.İnternete bağlanmak için sanki kuyrukta bekliyorum.turkcell reklamlarında ne güzel anlatıyor toplantıya vınnla mail atabilirsiniz diye,mail göndermeye kalksanız mail ulaşıncaya kadar toplantının bitmesini bırakın patron sizi çoktan kovmuş olur.
Aman arkadaşlar sakın vınn almayın.ben alıdıma pişman oldum.

bora134

Üye
3g vın modem aldım 4 gbyt ama yavaş bi de 3 tane bağlantı var 3g, türkcellinternet,3 g statik ip hangisine bağlanayım

'Davut

'Davut

Üye
Amman sakın alim deme yavaşlığı insanı öldürür...
demiş olim

franklinda

franklinda

Üye
İşi bilmiyorsan hiç bulaşmıyacaksın. Şimdi sorsam kaçı doğru yapıpta iyi bir hizmet için yanında baz istasyonunuda aldı. Alcaksan baz istasyonunuda ne güzel olur. deki bizim eve koyalım hemde bedava versinler hiç sorun olmaz ha.

Perfect!

Üye
Eğer 3g modem almayı düşünüyorsanız turkcellden başkasına gitme derim.belki 3-5 kuruş fazla verirsin ama hizmeti tam ve en güzel şekilde alırsın tabi ttnetin yerini tutmaz ama ttnet te yapılan herşeyi 3g ile yaparsın ve internetin hep yanında olur.

GORAX

GORAX

Üye
    Konu Sahibi
Vallah üst kattaki komsum Turkcell Vinn kullaniyor MSNde camli görüsme yaptim almanyaya fistik gibi...Beni rahatsiz eden tek 24 ay baglanmak ve Uploadlarinda hesaba katilmasi...

Vodafoneda 18 aylik hatta 12 aylik baglanma var...Izmir Konakda (Gültepe yakinlarinda :D ) Vodafone Mobil Modem kullanan varsa tecrübelerini aktarirsa sevinirim...

Birde söyle bir site olsa atiyom Oturdugum yerde 3G cekiyormu diye cogumuz gercekten rahatlariz...

pceditör62

Üye
gelişmiş teknoloji buna derler paylaşım için sağol arkadaşım

necoti81

Üye
vınnnn alma tavsiye etmiyorum....