Turkcell ücretsiz Telefon Dağıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

angelscafe

angelscafe

Üye
Kim daha iyi verirse onu alırız

necxman

necxman

Üye
Bakalım bekleyip göreceğiz telefon verilmesinin karşılığı ne ola ki? Hizmet mi? yoksa ...!!!

amedian

amedian

Üye
bu eski bi konu gibi geldi ama neyse, turkcell karnını doyurmadıkca masada kimseye ekmek uzatmaz, bu mideylede karnı doymaz bosuna heveslenmeyin

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bende 6 senedir üyeyim ama bunlar hep palavra beleş tel falan yalan eski modası geçmiş çürük çarık parçaları yan sanayi mallları verirler hepsini düşünmüşlerdir !!!!

barabelli

barabelli

Üye
bakalım hayırlısı

Dark saga

Dark saga

Üye
ayıdan post türkcell den dost olmaz!!!! kazıkçı abi adamlar mutlaka bişey çıkar altından zaten SEÇKİN müşterilerine verecekmiş baksanıza.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Vadafone gelene kadar bizi ne kadar sömürürlerse kardır

bknz : hemen kontör fiyatlarına zam geldi

amedian

amedian

Üye
ha bi benim arkdasa tel hediye ettiler modeli tam hatırlamıyorum ama 6020mi 6220mi ne oyle biseydi o da bizimkiler 8 yıldır turkcellci 5yıl once 200milyon fatura oderlerdi, kazandıkları puanlara karsılık oldu yoksa turkcell hayrına bitek dogumgununde msj attırır adama fazlasınıda yapmaz

bassavci

bassavci

Üye
yaparsa telsim veya avea yapar. turkcell yapsa bile yine herzamanki gibi bize pahalıya patlar.

angelscafe

angelscafe

Üye
Turkcell e Güvenmem ama Telsim de iyi Hizmet sunmuyor şuan Avea nasıl bilmyorum ama Telsiz Kullanacam Yakında Yaw bi 444 0 542 arıyosun 2 saat bekle ki düşsün ikide bir kesilen telefon konuştuğum kişi beni medyum keto zanedecek diye korkar oldum en iyisi telsiz...

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 28 2006, 10&#58;36 PM) [post=266121]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu eski bi konu gibi geldi ama neyse, turkcell karnını doyurmadıkca masada kimseye ekmek uzatmaz, bu mideylede karnı doymaz bosuna heveslenmeyin
[/b][/quote]

Aynen katılıyorum, Turkcell verdiği Telefonun parasını çıkarıp üstede en az %50 kar etmeden Telefon falan vermez, hayal kurmayalım unutun bunu

Bir ihtimal işi gereği zaten ayda 50-150 YTL fatura ödeyen kişilere yarayabilir..

yitik savaşçı

Üye
GSM şirketleri telefon dağıtır anck şöyle: En az iki senelik sözleşme imzalatırlar; her ay belli bir sabit ücret alırlar... Bununla da kalmaz; verdikleri telefonda bir tek kendi GSM şebekesi çalışır. Ve de mutlaka ücret tarifeleri artar...

RockFord Fosgate

Üye
ewet zaten bole oluyo genelde ama 12 ay sabıt ucret oduyon&#33;&#33;&#33;

dj_falcon

dj_falcon

Üye
keske öyle bişi olsa

sasasami

Üye
Tek versinlerde bedeva sirke baldan tatlıdır:D

kubilay212

kubilay212

Üye
bır yerden acısını cıkarır turkcell bence yıne

hayalet_42

hayalet_42

Üye
yok arkadaşlar turkcell öyle yapar böyle yapar bizden onun parasının çıkartır imkanı yok bedava ya vermneleinin

gecelerin_adami

gecelerin_adami

Üye
mantıklı olmak lazım bu devirde kim kimin hayrına bedava mal veriyomuş

PETRO73

Üye
Bu başlık 17 OCAK 2006 da açılmış şu anda 6 OCAK 2008 aradan 2 yıl geçt, yok böyle bir uygulama :)

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Ucuz Etin Yahnisi Yenmez ;)

Üst Alt