kaplan4680
Üye
TURKCELL TİM'DEN ALINMA (kvk) GARANTİLİ HTC ONE Sv
| Merhaba ürünü (15.04.2013)'de Turkcell iletişim merkezinden 1326 tl ye aldım İphone kullanıcısı olduğum için cihaza alışamadım ve satıyorum.Telefonumda nokta kadar hata yoktur.Kutusundan çıktığı an Koruyucu mat ekran filmi çekilmiştir.Şarjı bana 2 gün çok rahat gidiyor.özellikleri; 1.2 Ghz Çift çekirdekli işlemci(kesinlikle donma takılma yok) 5 mp HD kamera ve video cekimi çift xenon Flaş 4.3 inç led ekran Corning gorilla glass çizilmez cam 1.6 mp ön kamera mükemmel görüntü kalitesi var NFC ile yakın alan iletişim verisi 1800 mah pil micro sim takılıyor. 8GB dahili hafıza 64 gb a kadar arttırılabilir.yanında 4gb hafıza kartını alan arkadaşgönderceğm Beats audio ile çok canlı ve yüksek seste sıfır bozulma ile mükemmel müzik kalitesi Wi-fi gps gibi özelliklerini saymıyorum bile Android Jelly Bean ve HTC sense arayüzü ile mükemmel telefon. not: kutu içeriği eksiksiz posetlerine varana kadar duruyor faturası garanti belgesi hepsi gönderilecek eksik aksesuar yok.irtibat için lütfen mesaj atınız en kısa sürede cevaplarım Not2: Operatör logosu reklamı vs hiçbirsey yoktur ekrandan cellocanlar falan fırlamaz ![]() |