HTC One (M8) Ülkemizde Turkcell Tarafından Önsiparişe Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
HTC One (M8) Ülkemizde Turkcell Tarafından Önsiparişe Sunuldu

25 Mart'ta tanıtılan yeni HTC telefonu One (M8); Turkcell tarafından ön siparişe açıldı!
Öncelikle telefonun özelliklerine değinelim, ardından "şaşırtıcı" fiyatı ile haberimizi sonlandıralım.

-5' Full HD Ekran
-2.3 Ghz S801 yonga seti
-4 Ultrapixel (16 Mega pixel) kamera
-2 Gb ram
-5 Mp ön kamera
-16 Gb (İleride 32 Gb olacak), 128 Gb'a kadar arttırılabilir hafıza
-2600 mAh batarya
-Android 4.4.2 işletim sistemi
-Sense 6 arayüz

Telefonun ön sipariş fiyatı ise:

Yazı ve resim: MCR Killjoy

Invoke

Invoke

Üye
Z2 hepsinden önce tanıtıldı daha ön siparişini göremedik. =P

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
2000 - 2250 TL'den girmesi bir yıkımdı ki Htc galiba bu yarışdan pes etti.Htc'nin benim gözümde yeri Kore Kraliyet Ailesinin bağnazlığıydı ki sonuçlarıda yıkım olmuştur.Htc'nin Kraliyet anlayışı bu benzerliği gösteriyor.En iyi benim sevdası,diğerlerine elindekiyle üstünlük sağlayamıyor olmasına rağmen alt tabakadan görmesi hezimete hazırlıyor kendisini.2500 rüya bir fiyat.Türkiye'de yerin yoktu bundan sonra da olmaz Htc.Turkcell zaten işin apayrı tarafı biraz da ben eklemezsem Turkcell anlamını yitirir.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bir telefona ne olursa olsun 2500 TL verilmez yani nedirki bu alt tarafı kasa anakart ekran. altınmı gümüşmü sankiO paraya Honda cbf150 alınır

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ayric bu onsiparis ben 2300 2200 gibi okue diye dusunuyorum

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar ön siparil fiyatları genelde pahalı olur. En iyisi satışa çıkmasını beklemek. Bu arada bu fiyatın HTC ile pek alakası yok. Fiyatın çok olması ülkemizdeki vergi sisteminden ve firmaların yüksek kar elde etmek istemesinden kaynaklanıyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2500 tl :hmmm

bu fiyatlarda telefon almak pek mantıklı değil :hmmm

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Çok gereksiz bir pahalılık süregelmeye başladı telefon piyasasında.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
0MG90

0MG90

Üye
Diğer siteler aynı fiyata koymaz belki

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen bu fiyatla yazık olur böyle güzel bir telefona.. Bunun yerine M7 alıp rom ile 2 yıl kullanırım. Baya baya idare de eder yani.

Üst Alt