turkcell teşekkürler kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

cemil.tr

Üye
    Konu Sahibi
turkcell teşekkürler kampanyası
arkadaşlar bugünden itibaren turkcell yeni bir kampanya başlatmış bilgisi olan varmı nasıl katılım olcak nereye başvuru yapcaz

TURKCELL bireysel faturalı müşterilerine ‘Teşekkürler Kampanyası’ başlatıyor. 17 Eylül-17 Kasım tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerine özel ‘Teşekkürler Kampanyası’ ile yıllardır bireysel faturalı aboneliği bulunan Turkcell’lilere ücretsiz konuşma hakkı sunacak. 4-5 yıldır Turkcell’li olan faturalı hat sahipleri 06.00-18.00 saatleri arasında haftada 1 gün, 6-14 yıllık Turkcell’liler haftada 2 gün, 15 yıl ve üzeri Turkcell’liler haftada 3 gün tüm Turkcell’lilerle sınırsız şekilde bedava konuşacak. Turkcell hattına 3 yıl ve daha az bir süredir sahip olan faturalı hat sahibi Turkcell’liler de 6 ay daha Turkcell hattı kullanmaya söz verdikleri takdirde haftada 1 gün 06.00-18.00 saatleri arasında, ek ücret ödemeden tüm Turkcell’lilerle sınırsız bedava konuşacak. kaynak:hürriyet

• Beğen
Tepkiler: kol@j

osnakli

osnakli

Üye
detaylar burda

darülmendep

darülmendep

Üye
bireysel faturalı:off:

pampilo

Üye
yemezler bu numaraları Turkcell. Ya müşteriyi soyma niyetinden vazgeçeceksin ya da bak izle Vodafone, kamu ve faturalıya mesaj paketleriyle gümbür gümbür geliyor. Avea da çok iyi fiyat politikası uyguluyor fakat alt yapı henüz yetersiz.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Teşekkürler Turkcell.

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Teşekkürler türkcell, cumartesi sabah dan akşama bedava geldi. zaten pazar pazartesi bedavaydı, iyi oldu bu. Herkes şikayet etsede bana göre en uygun Türkcell, inanın ki son 2 senedir konuşmaya tek kuruş para vermedim, ve de binlerce saat konuşma yaptım, cayma bedelli, 2gün bedava, otomatik ödeme falan geçinip gidiyoruz iş de. Kısacası çalışana iş çok türkcell de. Biraz uyanık olmak lazım ;)

osnakli

osnakli

Üye
valla size katılıyorum lazoflu.ama bana haftada 2 gün bedavamla aynı güne denk geldi bedava konuşma saatleri ve günleri ben yararlanamıyorum ama çevremdeki bir çok insan bundan yararlandı.teşekkürler turkcelll

kol@j

kol@j

Üye
inşallah faydalı olur diyorum...
çünkü gsm ler hep sağ gösterip sol vurabiliyor...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
7 yıldır bir hattım , 4 yıldır diğer Turkcell hattım . böyle kampanyaları faturasızlara da yapsan ne olacak ki!..

serbest888

serbest888

Üye
[sıze=3]teşekkürler türkcell, cumartesi sabah dan akşama bedava geldi. Zaten pazar pazartesi bedavaydı, iyi oldu bu. Herkes şikayet etsede bana göre en uygun türkcell, inanın ki son 2 senedir konuşmaya tek kuruş para vermedim, ve de binlerce saat konuşma yaptım, cayma bedelli, 2gün bedava, otomatik ödeme falan geçinip gidiyoruz iş de. Kısacası çalışana iş çok türkcell de. Biraz uyanık olmak lazım ;)[/sıze]
evet arkadaş sonuna kadar haklı..........

cemil.tr

Üye
    Konu Sahibi
ewt arkadaşlar bende aldım en sonunda perşembe ve cumartesi geldi o yüzden teşekkürler turkcell konuyu ben açtığım içinde ben teşekkür bekliyorum

mertullah

mertullah

Üye
faturasızlarada böyle kampanyalar beklenir ama nerde!!!