Turkcell T20 Ses Sorunu ?

Turkcell T20 Ses Sorunu ?
Arkadaşlar bugün T20 aldım. İşletim sistemi olarak, hız olarak hoşuma gitti. Fakat bir arkadaşımdan aldığım bir müziği açtığım zaman büyük bir hayal kırıklılığına uğradım. Ayrıca, dışarıya verdiği ses önemli değil diyip kendimi teselli ettim. Kulaklığı taktığımda ise bir darbe daha yedim. Bütün cihazlarda böylemi, bende mi sorun var, bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Android telefonlar ile yeni tanıştım, yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun değilde glaaxy minide gümbür gümbür müzik dilnliyebiliyorumbak sesi fark edilir derecede arttırmak için müzik çalardan harangi bir şarkı aç
Seçenek tuşuna bas ayarlara gir ekolayzırdan gensisi i seç farkı göreceksin

Hangisinde çalıştırayım, hepsini deniyorum sonuç vasat.

Power amp nin sürümünü yükle equlaizer ayarlarından phone speakeri seç sonra ayarlarından en baştaki butonu yukarı çek ses gücünüz artacaktır

muxi64

Üye
slm tegmen :Ewet ne yazikki T20 lerde ses fazla degil dostum !!!

Necmati

Üye
Aldığınız müziğin desibeli yükseltilmiş olabilir buda hoparlör'lere zarar verir.

Diğer müzikleride yükledim ve sonuç olarak pekte net ses gelmiyor. iPhone kulaklığı verdi aldığım yer diğerinden daha iyi şimdi @4'ün dediğini yapacağım sonucu yazarım.

bende t20 kullanıyorum. müzik konusunda zayıf kalıyor. dışarıya verdiği ses fena değil bende ama kulaksız sesi baya bi az. kaliteli ses var ama ses seviyesi çok yetersiz. fazla yapacak bişey yok.