HTC One X Yüksek Ses Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X Yüksek Ses Sorunu.
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce babam yurtdışından HTC One X aldı. Müzik açtığımda son seste sanki müziği biraz kısıp geri bırakıyormuş gibi ses geliyor. Ses sürekli bi kısılma durumunda. Bu olay özellikle bass olan yerlerde oluyor. Düz müzikte bu sorunu yaşamadım açıkcası. Sesi %60 civarına getirdiğimde sorun ortadan kalkıyor fakat ses baya azalmış oluyor. Bazı duyumlarıma göre hoparlörün patlamaması için yüksek seste kısma felan yapıyormuş. Bu doğru mu? Kulaklık taktığımda böyle bir sorun olmuyor tabii. Son seste kulaklıkta hiçbir sorun yok. Sizde bu durumu yaşadınız mı? Yoksa telefonun hoparlöründe sorun mu var? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 


dingil34,5

dingil34,5

Üye
ben de one x kullanıcısıyım ama öyle bi sorun yaşamadım yada kulağım senin kadar iyi algılamıyor ama böyle bişeyin varlığı doğru one x için geçerli mi bilmiyorum ama sony mp3ümün kulaklık çıkışıda aynı bu şekil işliyo clear bass teknolojisini kullanıyo ve basın olduğu yerde sesi kısıp basa yükleniyor ama sende sorun var mı yok mu bilemiycem
 
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Full seste, ses aşırı düzeyde bozuk geliyor. Anlaşılmayacak gibi değil yani. Başka bilgisi olan yok mu şu forumda ya?Yardım..
 
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Aynı sorun bende de var ama buna sorun denir mi pek bilmiyorum. Normal pop ya da çok sadr müziklerde bu durum hiç olmuyo. Ama çok çeşitli enstrüman kullanılmamış şarkılarda böyle bir sorun oluyo. Özellikle rock alternative tarzı şarkılarda oluyo. Klasik müzik tarzda mesela o kadar berrak ve mükemmel bi ses varki dinlemeye doyulmuyo ancak rock yada muse, linkin park gibi gruplar yada aynı tarzdaki sanatçıların şarkılarıni dinlemek tam bir rezillik. Cihazım Htc one x ve alali 1 ay olmadı. Aslında ben sorun etmiyorum. Ama bu sorun gerçekten var. Beats audio sistemi olan bir cihazda olmamalıydı.

Bunu düzeltmenin yolunu bilen varsa ve paylasirsa çok sevinirim.
 

Benzer Konular



Üst Alt