MusiqStyle Üye haciorhan' Alıntı: Bende 100 mb kodu var. 30 kontör karşılığında veriyorum. Genişletmek için tıkla ... çok değilmi. değmez
haciorhan' Alıntı: Bende 100 mb kodu var. 30 kontör karşılığında veriyorum. Genişletmek için tıkla ... çok değilmi. değmez
Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi __' Alıntı: çok değilmi. değmez Genişletmek için tıkla ... turkcell de 30 kontor e 100 mb veriyor. Değmez yani
__' Alıntı: çok değilmi. değmez Genişletmek için tıkla ... turkcell de 30 kontor e 100 mb veriyor. Değmez yani
MusiqStyle Üye Karahasan' Alıntı: turkcell de 30 kontor e 100 mb veriyor. Değmez yani Genişletmek için tıkla ... evet yani
Karahasan' Alıntı: turkcell de 30 kontor e 100 mb veriyor. Değmez yani Genişletmek için tıkla ... evet yani
MusiqStyle Üye haciorhan' Alıntı: Pardon kusura bakmayın yanlış yazdım 100 mb 20 kontöre isteyen varsa eğer Genişletmek için tıkla ...
haciorhan' Alıntı: Pardon kusura bakmayın yanlış yazdım 100 mb 20 kontöre isteyen varsa eğer Genişletmek için tıkla ...
MusiqStyle Üye ben başka bi hatla katıldım bana yine 50 kontör çıktı --------------- Ekleme --------------- 50 kontör kazanmak istiyorsanız 00.00 dan sonra deneyin bana 2 defa 50 çıktı kesin de olmya bilir ben yine oynucam qece 50 çıkarsa yazcam
ben başka bi hatla katıldım bana yine 50 kontör çıktı --------------- Ekleme --------------- 50 kontör kazanmak istiyorsanız 00.00 dan sonra deneyin bana 2 defa 50 çıktı kesin de olmya bilir ben yine oynucam qece 50 çıkarsa yazcam
Şebocu Üye Lütfen bekleyiniz yazdı kaldı hiçbişey olmuyo birde ben daha önce katıldım ve internet paketi kazanmıştım ama onun süresi dün doldu tekrar aynı numara ile kazanabilir miyim?
Lütfen bekleyiniz yazdı kaldı hiçbişey olmuyo birde ben daha önce katıldım ve internet paketi kazanmıştım ama onun süresi dün doldu tekrar aynı numara ile kazanabilir miyim?