ben internet paketi kazandım/kazandırdım 100 mb'lık ilgilenmiyorum diye kodlarla birlikte sayfaları kapadım hehe en güzel bağlantı tipi PC olduğu için ve geniş ekran özelliğine sahip olduğundan cep'te sörfü sevmiyom bu nedenle 6 hat'ta 100 mb'lık kodlar vardı sildim valla lazım olan birine vermek isterdim ama aklıma gelmedi yaff
ben kazandm gecen birine wercektim ama sifre hatali dedi neden acaba musteri hizmtlerini aradim yanlis yazmisim internet i kucuk filan yazin diyo yaptm biseler oldu ama 3tane sifre daha war onlar olmuo
ben kazandm gecen birine wercektim ama sifre hatali dedi neden acaba musteri hizmtlerini aradim yanlis yazmisim internet i kucuk filan yazin diyo yaptm biseler oldu ama 3tane sifre daha war onlar olmuo
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra ufodan sonra birine mesaj gönderdiğimiz bolümde kime yeri bos oraya ne yazıcam lütfen cvpları soyleyin çok sinir oldum bitirmek istiyorum oyunu
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra ufodan sonra birine mesaj gönderdiğimiz bolümde kime yeri bos oraya ne yazıcam lütfen cvpları soyleyin çok sinir oldum bitirmek istiyorum oyunu
34 ıstanbul sec yemek:
sushi sec
sıparısı ınecegım yere gonder.
ufolar:
lacıvert ufolar tasabıyetlerıyle unlu.
maılını adresini yaz gondeer.
wiew message tıkla. gananti para matık:
para gonder
100 tl sec fılm:
komık surat sec.
facebook:
rekora gıdıyorum gelıcem .