Turkcell MobilTV (6600,6630,N70 Platinium müşterilere özeldir)

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sayın general fb #18. mesajımı okursanız gerekli açıklamayı görmüş olacaksınız. Mobil TV sadece Turkcell Platinium aboneleri tarafından kullanılabilmektedir. Kontörlü ( Ön Ödemeli ) Hatlar için kullanım mümkün değildir.

WwwkillermanwwW

WwwkillermanwwW

Üye
n70 kullanıom ellerine sağlık inş çalışır

servet027

Üye
arkadaşlar mobil tv izleyemeyiz nedeni gold üye olursanız izlersiniz yani türkceel e özel üye olcaksınız buda olmayacak demektir

chakall_89

chakall_89

Üye
kontürlümü?

sweety_boy_43

Üye
ben hazır kartlıyım bu yazılımı ındırdım fakat programı actımda herhangı bır kanal tıklayıp acmaya calıstım zaman turkcell mobıl tv baglantısı ile baglanın dıyor bu baglantıyı nereden bulurum acaba

boşuna deneme nekadar indirsende yada ayarlarını tam yapsanda bağlanırken hata verir.turkcel platinum/gold üyeleri bu kampanyadan yararlanabili diğer kişile yararlanamamaktadır

gfbilker58

Üye
arkadaşlar kesin bedava dimi sonra kntler gitmesin

ellimin kori

ellimin kori

Üye
kaç kontör

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
arkadaşlar s60 3rd sisx versiyonuda var.upload ediyorum ben birazdan...

linkten indirebilirsiniz.yüklerken 1 yıl geriye alın teli.30 gün ücretsiz değil.platinum üyleik istiyor.yüklendikten sonra smartface player yüklüyor uygulamayı acarken.

ben anlamadım biraz daha açık yazabilirmisin bu istediği üyelikleri telefon wap baglanıp ordan mı alıyor?

semih01sem

semih01sem

Üye
Üye olmak için faturalı hat gerekmiyor mu? Turkcell platinum üyelerı yararlanabiliyor sadece.

papi40

papi40

Üye
platinumu anladıkda 6600lar yararlanabiliyor mu? örneğin vodafondaki mobil tvyle olur mu?

PRHACKX

PRHACKX

Üye
kontörleriniz çok gider ama yine de iyi program

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşşküer..

pitbull112233

pitbull112233

Üye
1 Ay ücretsiz olayını nereden çıkarmış bu üye yaa. Turkcell hiç bir zaman öyle bir açıklama yapmadı. Turkcell Platinium üyelerine zaten sürekli ücretsiz bu servis.

MobilTV servisine abone olmak için;

7777 numarasına MOBILTV yazarak kısa mesaj atmanız ve gelen mesajda belirtilen şekilde ayarlar kaydetmeniz veya
wap.turkcell-im.com.tr adresindeki Eğlence/MobilTV sayfasına girerek Abone Ol linkine tıklamanız ve sonrasında telefonunuza gönderilecek ayarları kaydetmeniz gerekmektedir.

Turkcell Platinum Abonesi olmak için ayda en az 209 YTL Vermeniz gerekmektedir. Bu ücret Turkcell Platinum Abonesi olmanız için geçerlidir. Mobil TV Özelliği ise Turkcell Platinum Abonelerine ücretsiz Hizmetlerinden sadece biridir.

209 liradan daha dusuk olarak Iphone Orta paket alarak da Platinum abone olabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

boşuna deneme nekadar indirsende yada ayarlarını tam yapsanda bağlanırken hata verir.turkcel platinum/gold üyeleri bu kampanyadan yararlanabili diğer kişile yararlanamamaktadır

Gold yararlanamiyor arkadasim. Sadece Platinum aboneler izleyebiliyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
Gerekli uyarı konu içeriğinde düzenleme yapılarak verilmiştir.. teşekkkürler..

usta_55

usta_55

Üye
n73 ve benzerlerine olan program türkcellin kendi sitesinde var ben denedim çalışıyor faskat izlemek için üye olmak gerekiyor sanırım

oook

Üye
denemek gerek bence

mdma

mdma

Üye
aga saol kaç gündür arıyodum

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

darülmendep