Turkcell MobilTV (6600,6630,N70 Platinium müşterilere özeldir)

Sponsorlu Bağlantılar

a1ikendisi

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell MobilTV (6600,6630,N70 Platinium müşterilere özeldir)
TURKCELL MOBİLTV 30 GÜN BOYUNCA BEDAVA TV İZLEYEBİLİRSİNİZ.

BU PROĞRAMI YÜKLEDİKDEN SONRA MOBİLTV YAZIP 7777 GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR

---ekleme---

Program sadece turkcell platinium müşterilerine özeldir, bunu dikkate alarak telefonunuza kurunuz..

dersimli.h

dersimli.h

Üye
Tesekkur Ederim Arkadasım N73 Te OLsaydı Keske... :)

psikolaz

psikolaz

Üye
resimdeki telefon n95 8gb ama uygulama bu telefona uymuyor bu da guzel :D

Arif00

Üye
javası yokmu bunun?

a1ikendisi

Üye
    Konu Sahibi
Yok turkcell henüz üretmedi java takılıp durur bu iyi javasını bulursam foruma koyarım

Indirenlere teşekkürler

FB_43_1907

FB_43_1907

Üye
SÜPER THANX ÇALŞIO 6600

lovestar

lovestar

Üye
arkadaşlar s60 3rd sisx versiyonuda var.upload ediyorum ben birazdan...

linkten indirebilirsiniz.yüklerken 1 yıl geriye alın teli.30 gün ücretsiz değil.platinum üyleik istiyor.yüklendikten sonra smartface player yüklüyor uygulamayı acarken.

diğer modeller içinde bu sayfaya bakın.

turuncu renkli mobil tv yazılımı na tıkladıgınızda dosya inecektir.saygılar...

ceydonmez

ceydonmez

Üye
ben hazır kartlıyım bu yazılımı ındırdım fakat programı actımda herhangı bır kanal tıklayıp acmaya calıstım zaman turkcell mobıl tv baglantısı ile baglanın dıyor bu baglantıyı nereden bulurum acaba

lovestar

lovestar

Üye
programı acınca menüden mobiltv ayarları yükle seceneği var.2222 ye mesaj gidiyo ona tıklayınca doğrudan.sonra mobiltv ayarları geliyor kaydediyosun bu kadar.

benksi5353

Üye
6600 kullanıcıları bunu nasıl yapıyoruz bi anlatırmısınız 2222 ye giden mesajdan sonra boyle bir mesaj geldi. "ilettiğiniz telefon modeli talep ettiğiniz servisi veya servisin uzaktan ayar alimini desteklemiyor." lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
o sekılde yaptım mesaj geldı gelen ayarları kaydettım fakat yıne aynı sorun var mobıl tv baglantısını kulannnın dıyor :(

realist47

Üye
arkadaşım bu program turkcel sayfasından indire bilirsiniz orda n73 de var uyuyor yani

zahid12

zahid12

Üye
teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kardeş sadece turkcel platinium üyeler faydalana biliyor bu servisten

akrep12

Üye
arkadaslar bende indirdim tv programını ayarları istedim 6600 tvyi desteklemiyor diye mesaj geldi

sozler1981

sozler1981

Üye
arkadasları nokia 6131 turkcell mobiltv izleyebiyozmu ?
bilgi verirseniz sevinirim..
tskler

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
1 Ay ücretsiz olayını nereden çıkarmış bu üye yaa. Turkcell hiç bir zaman öyle bir açıklama yapmadı. Turkcell Platinium üyelerine zaten sürekli ücretsiz bu servis.

MobilTV servisine abone olmak için;

7777 numarasına MOBILTV yazarak kısa mesaj atmanız ve gelen mesajda belirtilen şekilde ayarlar kaydetmeniz veya
wap.turkcell-im.com.tr adresindeki Eğlence/MobilTV sayfasına girerek Abone Ol linkine tıklamanız ve sonrasında telefonunuza gönderilecek ayarları kaydetmeniz gerekmektedir.

Turkcell Platinum Abonesi olmak için ayda en az 209 YTL Vermeniz gerekmektedir. Bu ücret Turkcell Platinum Abonesi olmanız için geçerlidir. Mobil TV Özelliği ise Turkcell Platinum Abonelerine ücretsiz Hizmetlerinden sadece biridir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
sagol elıne saglık

generalfb

Üye
kaçkontör yiyiyo bu bana ileti yaz

Üst Alt