turkcell mesennger yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerso

kerso

Üye
    Konu Sahibi
turkcell mesennger yardım
arkadaslar ben 6600 kullanıyorum live messengerı yükledim. bilgisayardan internet ve turkcell internet ayarlarım war ama msn e girmiyo. oturum açılamadı daha sonra tekrar deneyiniz diyo. bu hatayı live msengera girince bağlantımı sectikten sonra(turkcell intrnet veya bilgisayardan interneti secince) alıyorum. ne yapabilrim ve her hata alışımda 1 kontorum eksiliyo müşteri hizmetlerini aradım ayarları bi daha yolladılar. filan programı tekrar kurdum ama sonucta sorun çözülmedi teknik servisle onus dediler ama teknik servis yok yani nereyi arıcam bilmiyom zaten olmuyo diye telefona format attım herhangi bişi yoktur lütfen yardım edin

worldcild

Üye
turkcell kampayasında live messenger normalde 6600 ı desteklemıo bildiğim kadarıyla...bu yuzden olabilirmi

batinduz

Üye
hayır destekliyor orada yazıyor bendede 600 var çalışıyor .

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Desteklemiyor kardeş bende denedim...:(

zumerozkan

Üye
ya bende destekliyor ama habire bmessenger uygulaması bağlansınmı deyip diriyor en iyi ve hızlısı turbo msn ama kontör gidiyo bide turkcell msn yi kullandığınız zaman kontörleriniz gidiyo ama tekrar yolluyolar bide oturumu kapattığınız zaan gprs işareti hep kaliyo bunu nasıl düzeltebilirzi telefonu açıp kapatmadan

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya bende destekliyor ama habire bmessenger uygulaması bağlansınmı deyip diriyor en iyi ve hızlısı turbo msn ama kontör gidiyo bide turkcell msn yi kullandığınız zaman kontörleriniz gidiyo ama tekrar yolluyolar bide oturumu kapattığınız zaan gprs işareti hep kaliyo bunu nasıl düzeltebilirzi telefonu açıp kapatmadan

Bağlantı klasörüne gir adı yanılmıyorsam bağlantı yöneticisi olmalı oradan sonlandır...:oke:

mavibereli

Üye
ben denedim oluyor ayarlarında bir sorun vardır turkcell internetten bağlan

kerso

kerso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 6600 oluyo orda bi anlaşalım 1 şubata kadar olanında 6600 ı da eklediler ve 1 şubattan sonrada bi kac marka daha eklnecekmiş ama ben giremiyorum bi kere kişi listesi geldi kapandı o kadar bi yardım edin ilk msjımda (en üstte) anlattım bi cvp yazın düzgünce lütfen

derbeder25

derbeder25

Üye
senin yükleyeceğin sayfa:''http://wap.shubuo.com/'' çok ucuz hemde sınırsız

hemen_1

Üye
bazen simkart desteklemiyo sen başak bi hatta dene bence % de % oluryardımcı olurum [email protected]

wixim

wixim

Üye
Abi Ne tartışıonuz.

Halla Halla Abicim (kerso) Sen Şimdi İlk Baş Bir Turkcell Extra Abonesine Gitt Bir Ayarlarını Yani (Turkcell Internet ) Yapsınlar.

Sonra Msn İptal Ettir Orada O kişilere

Sonra MSN yaz 7777 e Yolla .

Sana Böle Bir Aboneliğin Var Gelecek

Ondan Sonra İndirme Adresine Gir Turkcell Messenger İndir.

İndirdikten Sonra Tekrar Msn Adresini Yaz Şifreni Yaz ve Ototmatik Açtır..

İlkbaşta Sana Servisi Kontrol edin gibi Birşey Sölüyecek Ondan Sonra Bir Daha Dene Sana Ne Sorarsa Hepsine (EVET) cevabını Ver OK

Hadi Size İyi Akşamlar..

Destek İçin Lütfen Özel Mesaj (ÖM) Yollayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt