GlasTes
Üye
Tamam BekliyorumFujitsu 14405 yazılımını yani yeni sürümü orijinal recovery den yükleyebileceğiniz şekilde düzenledim. Yazılım sıralamasında bir takım değişiklikler olduğu için önceki 14205 yöntemi bunda çalışmamış. Elimde tablet olmadığı için denemesini siz yapacaksınız muhtemelen şimdiki düzenleme ile olacaktır. Upload ediyorum, yükleme bitince paylaşacağım şu anda yüzde 10 yükleme bitmiş durumda.
Ooooo iyi oldu bu adamsın
deniyorum şuan ınstalling update adımına geldi bişey yapıyorDüzenlenmiş 14405 yazılımının linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhafıza kartınızı bir şekilde pc ye bağlayarak bu dosyayı içine atın ve konuda anlatıldığı gibi orijinal recoveryden yüklemeyi yapın sonrasında yine recovery açılacaktır wipe data yapın ve tableti yeniden başlatın. Not: Tablete şu anda sahip olmadığımdan dolayı test etme şansım olmadı. Deneyenler bildirim yaparsa sevinirim.
deniyorum şuan ınstalling update adımına geldi bişey yapıyor
Sorun benimkiUmarım sorununuz çözülür. Bildiriminizi bekliyorum.
Uğraşınız için teşekkürler original recovery ile yazılım yüklemesi başarılı olduUmarım sorununuz çözülür. Bildiriminizi bekliyorum.
Yazılımı indir ve sd karta atıp original recovery den yükle bukadar bitince wipe data yap ve işlem tamam ben yaptımSorun benimkionunkinde bişey yok ben indiremem şu özelden yardımcı olsan hex ile işimi göreyim
Rica ederim. Sorunun çözüldüğüne sevindim umarım bu durumdaki diğer arkadaşlarda bu şekilde sorunlarını çözerler.Uğraşınız için teşekkürler original recovery ile yazılım yüklemesi başarılı oldu
Başka root yolu yokmu olmuyor
Root kiti ile root atmaya çalışınca failed to start daemon ve adb server error 109 diyor windows 8 x64
Haci sen benim paylastigim programi indir o yapiyorAktif edimce bilgisayar driver i tanımıyor
Aktif edimce bilgisayar driver i tanımıyor
Benimkide bootloader kilidini kirdi ama maxi iq da fujitsuda olurmu bilememKonudaki program root yetkisi konusunda yardımcı olabilir. Root kitinin yaptığı da ilk başta bootloader unlock yöntemidir. Ancak sadece 32 bit desteği olduğundan bu program daha çok işinizi görecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?