DiscoveryX
Üye
turkcell kadar sahtekar bir operatör görmedim arkadaşlar vodafone a geçtim.internet sms arama herşey avntaj.turkcell hattım varken kalan tl:-5.76 vodafone:10.18
Turkcell zihniyeti her zaman her yerde sömürü yapmaktadır. Superonline da artık aynı kişilerindir. En son superonline 100 megabit sınırsız 180 liralık fiber nete kota koymuştur ve sınırsız olan tarifeyi acayip bir fiyata çıkartmıştır. Türküz Turkcelliyiz derdik eskiden ama Türk bize farklı gözle bakıyor. Turkcelle çok dava açıldı... Ama yakındır kesin cepnete karşılık vermek zorundalar. Şu aralar bence şoka girdi Turkcell. Uygun fiyata nasıl olurda gprs satar bir gsm diyor kendi kendine. Standart tarifesi 1 kontor=35 kb vodafone ise 1 kontor =200 kb burdan bile herşey ortada. Ya aşırı para hırsı var ya da bilinç yok.
Arkadaşlar geçen sene gine 3g merak kampanyası vardı ve ben 2 gb bedava internet kullandım ya bu sene veya bundan sonra intikamını bizden fazlasıyla aldı yani bir verdi 10 geri aldı ve artık kendime bir vodafone hat almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?