Turkcell Iphone 5s Ve Iphone 5c’yi 1 Kasım’da Satışa Sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Iphone 5s Ve Iphone 5c’yi 1 Kasım’da Satışa Sunuyor
Türkiye‘nin en büyük cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olanTurkcell, Apple‘ın geçtiğimiz Eylül ayında duyurduğu yeni akıllı telefon modelleri iPhone 5S ve iPhone 5C’yi 1 Kasım itibari ile satışa sunacağını kaydetti. Turkcell bu haberi de ana sayfasından duyurdu.



Apple‘ın yeni akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C, 20 Eylül itibari ile bazı ülkelerde satışa sunulmuştu. Bu ülkeler ise ABD, Almanya, Kanada, Fransa, İngiltere, Avustralya, Çin, Japonya ve Singapur olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz gün de yeni bir açıklama gerçekleştiren firma, 25 Ekim ve 1 Kasım tarihlerini belirli ülkeler için çıkış tarihi olarak açıkladı.

Türkiye ne yazık ki 25 Ekim tarihinde sunulacak ülkeler arasında yer almıyor. Bir kaç ülke ile birlikte iPhone 5S ve iPhone 5C, ülkemizde 1 Kasım tarihinde raflarda ki yerini alacak.

1 Kasım tarihinde Turkcell‘in dışında Avea ve Vodafone da iPhone 5Sve iPhone 5C akıllı telefonları satışa sunacaklar. Ayrıca büyük teknoloji marketlerinin de kısa sürede bu yeni modelleri müşterilerine sunması bekleniyor.

Turkcell iPhone 5S ve iPhone 5C’yi 1 Kasım’da satışa sunuyor
 

MaxipmaN

Üye
5s iş yapar bence
 


Üst Alt