Turkcell ile KESİNTİSİZ İDDAA HEYECANI!ÜCRETSİZ

Sponsorlu Bağlantılar

kadir61

Üye
android versiyonu kullanıyorum ücret yok arkadaşlar. ondan önce e66'da kullanıyodumki 1 ay öncesi bu dediğim gene ücretsizdi.ücret gidenler başka internet paketi kullanıyor olabilir
 


kaanu32

Üye
ilk bir ay bedava sonrası paralı diyor günlük haftalık aylık üyelik aidatı kesilecek yazıyordu
 
benonur2000

benonur2000

Üye
Arkadaşlar konu hortlamış 2 yıl önce açılmış şimdiye kampanyamı kalır
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu konu fazlasıyla hortlamış herkezin aklında ? işareti hala devam ediyor artık sonlandıralım :pro:

* Uygulamanın indirilmesi ücretsizdir.

* Uygulamada kullanılan data Turkcell Wap seçildiğinde ücretsizdir.

* Uygulama kurulduktan sonraki ilk 30 gün üyelik ücretsizdir.

* Uygulama 30 gün kullanımdan sonra isteğe bağlı olarak 1 günlük üyelik 0,99 TL, 1 haftalık üyelik 1,99 TL, 1 aylık üyelik 4,99 TL, 3 aylık üyelik 9,99 TL olarak mobil ödeme ile uzatılabilir.

* Uygulamayı kullanan kişiler üyelik bilgileri sayfasında ad, soyad, tuttuğu takım, şehir, e-posta bilgilerini girerek 1 hafta ücretsiz üyelik kazanır.

* Uygulamayı Davet Gönder ile arkadaşina gönderen kullanıcı, davet gönderilen kişinin uygulamayı yüklemesiyle hem kendisi hem de davet ettiği kişi 2 gün ücretsiz üyelik kazanmaktadır. Davet edilen kişinin ücretli üyelik satınalması durumunda davet eden kullanıcı aynı paketten ücretsiz üyelik kazanır.

* Uygulamayı Hediye Gönder seçenegi ile arkadaşına göndermek isteyen kullanıcı, ödemesini kendisi yaparak başka telefon numarası için üyelik satın alabilir.

* Uygulamayı Paket Talebi ile başkasının kendisi için ödemesini isteyen kullanıcı, talepte bulunduğu kişinin ad, soyad, telefon ve kendi ad soyadını girerek talepte bulunabilir. Talepte bulunulan kişiye bir SMS ile bir şifre gönderilir ve kimin kendisinden hangi üyeliği istediği bilgisi verilir.

SMS'i alan bu kişi eğer bu ödemeyi yapmak isterse şifreyi bu kişiye iletir ve şifrenin bu kişi tarafından girilmesinden sonra ödeme işlemi yapılır. Eğer şifreyi karşı tarafa iletmezse herhangi bir ödeme işlemi yapılamaz. Her kullanıcı 1 gün içinde en fazla 5 kişiden talepte bulunabilir.

* Uygulamada Promosyonlar sayfasında çeşitli başka promosyonlar da yer alabilir.
 


Üst Alt