Faturasız Turkcell - Hep Yükle Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - Hep Yükle Kazan
Her ay 25 TL ve üzeri yükleyerek 12 TL'ye kadar hediye kazanabilirsiniz. Hediye TL'leriniz ile 30 gün boyunca konuşup mesajlaşabilir, internete girebilirsiniz.

Her ay tek seferde 25 TL veya üzeri yüklediğinizde, bir önceki takvim ayındaki toplam TL yüklemelerinize göre 12 TL’ye kadar hediye TL kazanırsınız.
  • Kampanyaya kayıt olduktan sonra, bir takvim ayında yaptığınız toplam TL yükleme miktarına göre hediye TL’ye hak kazanırsınız. Ertesi takvim ayında tek seferde 25TL veya üzeri TL yüklediğinizde, hediye TL’leriniz aktiflenir ve kullanmaya başlarsınız.
  • Hediye TL’leriniz başladığında bilgilendirme mesajı hattınıza gelecektir. Bu mesajdan sonra hediye TL’lerinizin kullanım süresi 30 gündür.
  • Hediye TL’ler; 30 gün boyunca görüntülü konuşma, ödemeli arama ve konferans görüşme de dahil olmak üzere yurtiçi her yöne konuşma, her yöne SMS ve internette geçerlidir ve transfer edilemez.
  • Hediye edilen TL'ler konuşma ve SMS yönüne abonenin kendi tarifesinden, internet kullanımları ise 100 KB/10 krş olarak ücretlendirilecektir.
  • Hediye TL’lerinizden kalanı ve son kullanım tarihini *123*870# tuşlayarak ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.
HEP YUKLE yaz 2222’ye gönder
 


Üst Alt