use2000
Üye
-
Konu Sahibi
-
"bırak bu boş işleri " derim
katılıyorum sana bende seninle düşüncedeyim...Ne demek arkadaşım bırak bu boş işleri?
Haksızlık karşısında suskun duracak kadar koyun zihniyetli insanlar yüzünden herkes istediği gibi hareket ediyor. Biz koyun değiliz. Ben düşüncelerimi dile getirebilecek kadar medeni cesarete sahip bir kişiyim. Ayrıca her konuda hakkımı sonuna kadar savunurum. Alışmışsın koyun gibi güdülmeye sesini çıkarmamaya. Yorum yazacaksan hiç değilse neden boş olduğuyla ilgili birşeyler yazsaydın. Ama tabi bazı cümleleri toparlayıp yazmak zor geldi. Alışılmış koyun psikolojisi
Ne demek arkadaşım bırak bu boş işleri?
Haksızlık karşısında suskun duracak kadar koyun zihniyetli insanlar yüzünden herkes istediği gibi hareket ediyor. Biz koyun değiliz. Ben düşüncelerimi dile getirebilecek kadar medeni cesarete sahip bir kişiyim. Ayrıca her konuda hakkımı sonuna kadar savunurum. Alışmışsın koyun gibi güdülmeye sesini çıkarmamaya. Yorum yazacaksan hiç değilse neden boş olduğuyla ilgili birşeyler yazsaydın. Ama tabi bazı cümleleri toparlayıp yazmak zor geldi. Alışılmış koyun psikolojisi
Turkcell şimdiye kadar müşteri memnuniyetini en iyi çözüme ulaştıran operatör oldu. Bu konuda da size mutlaka bilgi verilecektir.
Turkcell kontör iadesi üzerine gerçekten başarılı çalışmalar yapıyor. Bu yönden kontör iadesi yapan tek operatör de diyebiliriz. Bİr çok kez kontör iadesi yapıldı. Hatta şöyle bir şey de oldu. Arkadaşımın hattında -20 kontör varken ücretsiz müşteri hizmetlerini aradığında kontöre ihtiyacı olduğunu belirttiğinde 5kontör verilmişti. Bu işlemi diğer operatörlerin yaptığına hiç rastlamadım.
abi bunlar köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyolar sonra dayı olsan bile ayı muamelesi yapıyolar
Hayır değilimKampanyaları anlık takip ediyorum sadece
Tabi bu kazandıklarımı 1 ayda kazanmadım. Kampanyaları 1 yıldır takip ediyorum.
THY kampanyasından 15.000 Kontör kazanan arkadaşım var.
Coca-Cola - O topa ne oldu kampanyasını ben kampanya bittiğinde gördüm. Bu kampanyadan 25.000 Kontör kazanan arkadaşım oldu.
Gittigidiyor kampanyasından 1000 kontör kazanan arkadaşım oldu. Oldu da oldu yaniSadece kampanyaları takip etmek ve biraz uğraşmak gerekiyor kontör kazanmak için
Hayır değilimKampanyaları anlık takip ediyorum sadece
Tabi bu kazandıklarımı 1 ayda kazanmadım. Kampanyaları 1 yıldır takip ediyorum.
THY kampanyasından 15.000 Kontör kazanan arkadaşım var.
Coca-Cola - O topa ne oldu kampanyasını ben kampanya bittiğinde gördüm. Bu kampanyadan 25.000 Kontör kazanan arkadaşım oldu.
Gittigidiyor kampanyasından 1000 kontör kazanan arkadaşım oldu. Oldu da oldu yaniSadece kampanyaları takip etmek ve biraz uğraşmak gerekiyor kontör kazanmak için
Yalnız bunları tek hat ile kazanmadığını da yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?