TURKCELL FIYATLARI

Sponsorlu Bağlantılar

tr1246

Üye
Acil durumlar için kullanılabilir.
Ama 1 gün süreyle iş yapanlarda kullanmasa ne olur ki..
Mesele bu, şurası, burası, kenarı,köşesi demeden herkesin tepki vermesi..
En çok ta özellikle yıllardır hiç bir yere gitmeyen müşterilerine karşı yeni kampanyalardan yararlandırmamalarına sinir olmamak elde değil.
O konuda kesinlikle haklisin.Bir sekilde tavirlarini degistirmeleri lazim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Üzerimize ölü toprağı serpilmiş..
Bizler, Bu halde iken tavır-mavır değiştirmezler.
Düşünsenize,
bu alanın milyonlarca insan tarafından kullanıldığını,
tepkilerini dile getirdiklerini..
Bunu bile yapamıyoruz : = ( (

tr1246

Üye
milyonlarca insan bu tepkiyi gostermez.boyle olacagina operator degistirir.
Ben de yazdim.iste kaliteli alt yapi iste her arabanin 4 tekerlegi var hepsi bir mi falan.Aslinda dusunuyorum diger operatorleri de onlar da kitleyi bulunca fiyatlar yukselmeye basladi.
altyapi cekim gucu gosteriliyor yani yazdiklarimiza cevap olarak

Davut420042

Davut420042

Üye
Herkes ucuz olsun diyor. Bunu diyenler gerçekleri bilmiyor. Arkadaşlar zaten Turkcell bu şikayetler için açıklama yapıyor.

Turkcell'de istemez mi 500DK + 5000SMS + 2GB gibi doyurucu bir paketi 25TL gibi ucuz bir fiyata vermeyi?

Avea, Vodafone ve Turkcell öncelikle yapmak istedikleri paketleri BTK'ya (Bilgi ve Teknoloji Kurumu) sunuyorlar. BTK şirketlerin durumuna göre değerlendirmeler yapıyor. Avea şirketlerin arasında en küçüğü olduğundan iş yapabilmesi için iyi paketleri ucuz fiyata verebiliyor. Ama Turkcell diğer şirketlerin kullanıcılarının toplamının 2 katına sahip olduğu için ucuz fiyatlarla paketler sunamıyor.

Yani olay BTK'da bitiyor. Kimse kafasına göre fiyatta paket çıkaramıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sir Ketmut
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aslında tersi olmalı . Yada bu sadece bir bahane . BTK belirliyor ama 3 kat fark olmaz . Birseyler sürekli güzelim memlekette dönüyor ama hep aleyhimize dönüyor .

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Diğer operatörde ki aynı pakete 15 Tl fazla veriyorum. Hatta 4000 sms daha az. Ama diğer operatörde müşteri temsilcisini arayınca dakika başı ücret kesiliyor her yöne dakikadan gitmiyorsa bana Turkcell'in internet hızını veremiyorsa benim için ucuz olmasının bir önemi yoktur. Tartışılmaz Türkcell Türkiye'nin en kaliteli operatörü ve önümüzde ki yaklaşık 5 yıl garanti böyle gidecek. Sonrası ne olur bilinmez tabii.

tr1246

Üye
iyi guzel de yeni kullanicilara gayet de guzel ucuz paketler yapiyor.hatta nerdeyse 1 yil boyle paketleri kullaniyorlar.O zaman senede bir operator degistirmek en mantiklisi. :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hele internet tam otursun gsm kavramı bitecek . Artık dakka olmayacak mb gb olacak . Tabiki kazıklar yine yerini alacak . Burası tc