Faturasız / Faturalı Teknosacell Konuşma ve SMS Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Teknosacell Konuşma ve SMS Paketi
Ülkemizdeki en büyük teknoloji mağazalarından bir tanesi olan Teknosa birçok alanda yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Türk Telekom alt yapısı ile beraber müşterilerin hizmetine sunduğu yeni operatör şirketi Teknosacell ile kısa sürede çok sayıda müşteriye ulaşan şirket şimdilerde ise sunduğu ek paketler ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Teknosacell Konuşma Paketleri

Eğer sizde Teknosacell faturasız paket kullanıyorsanız 15 TL ücret ile 500 dakika konuşma paketi satın alabilirsiniz. Bunun için 500DK yazıp 5599'a kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır.
Eğer Teknosacell faturalı tarife kullanıyorsanız ve Teknosacell konuşma paketi satın almak istiyorsanız telefonunuzun sms bölümünden 100DK yazıp 5599'a kısa mesaj atmanız gerekiyor. Bu ek konuşma paketini 6 TL gibi bir ücret ile satın alabilirsiniz.

Teknosacell SMS Paketleri

Teknosacell faturasız sms paketi kapsamında faturasız sms paketi satına almak isterseniz 500 sms paketini 5 TL fiyat ile satın alabilirsiniz. 500SMS yazıp 5599'a mesaj atabilirsiniz.
Teknosacell faturalı sms paketi almak isterseniz 100SMS yazıp 5599'a mesaj atarak aylık 100 sms paketini ayda 5 TL gibi bir ücretle satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
 


Üst Alt