TURKCELL FIYATLARI

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL FIYATLARI
İster beğenelim, ister beğenmeyelim, Türkcell Türkiye nin en çok üyeli ve en büyük GSM operatörlerinden biridir.
Bir zamanlar Türk Telekom da öyle idi.
TT bu büyüklük hastalığı nedeniyle müşterisine davranış, paket ve fiyatlandırma konularında gereken kolaylığı göstermedi. Sandı ki, bu hep böyle devam edecek..
Ve sonuç ortada.. Özellikle GSM operatörlerinin cep telefonları için sundukları internet paketleri önemli ölçüde o büyük imparatorluğu zayıflattı.
Kaç yıldır, Türkcell de aynı hastalıklı davranış moduna girmiş görünüyor.
Nasıl olsa en büyük benim, öyle ise fiyatlandırma, paket sunumları ve mevcut müşterilerine kolaylık sunma konusunda çok çok zayıf davranıyor.
Örneğin, 20 yıllık müşterisine, yeni gelen müşterisine sunduğu kolaylıklar ve fiyatlandırmayı yapmıyor. Neymiş efendim onlara da sarı kutu kolaylığı sunuyormuş..
Diğer operatörlerin sunduğu paket fiyatları aynı konuşma paketinin Türkcell deki karşılığı nerde ise 3 katı.
Bu açıdan bakıldığında Türkcell, gelecekte var olmak istiyor ise evinin içindeki müşterilerine de evini dışından gelenlere olduğu kadar onları da kucaklamalıdır. Ben büyüğüm, ben her düşündüğüm fiyattan satış yaparım düşüncesinden vazgeçmelidir.

Benden söylemesi..

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Öyle Ama Yinede Vazgeçilmiyor Napayım Diğerleri Çekmiyor İşte :ah Tüm Oparatörleride Gezdim Ama Yerlerini Almıyor Evet AşiriPahali Ama Bunu Neden Böyle Yapıyor Acaba Bunu Kendilerine Sormak Lazım Vodafone Kadar Fiyatları Esnetse Eminimki Diğer Oparatörler Kepeng Kapatir :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Öyle Ama Yinede Vazgeçilmiyor Napayım Diğerleri Çekmiyor İşte :ah Tüm Oparatörleride Gezdim Ama Yerlerini Almıyor Evet AşiriPahali Ama Bunu Neden Böyle Yapıyor Acaba Bunu Kendilerine Sormak Lazım Vodafone Kadar Fiyatları Esnetse Eminimki Diğer Oparatörler Kepeng Kapatir :D
Ben kendilerine defalarca sordum,
yazılı soru da sordum,
Konuştum da..
Ama Yarı yarı da olsa tatmin edici bir cevap alamadım.
Diyorlar ki biz de size SARI KUTU hediyesi veriyoruz..
Çok komik dedim.. : ) )

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben kendilerine defalarca sordum,
yazılı soru da sordum,
Konuştum da..
Ama Yarı yarı da olsa tatmin edici bir cevap alamadım.
Diyorlar ki biz de size SARI KUTU hediyesi veriyoruz..
Çok komik dedim.. : ) )
Oha :oha: Avea ve Vodafone 5 KG Bal Hediye Ediyo Deseydin :tebessüm:
Dur mail Atayım Bende
Canlı Müşteri Temsilcisi İle Görüşüyorumda Bana Anlıyorum Diyor Ama Altyapımız Bilmem Kaçtane Turbo Netmet Filan Derken Fiyat Konusunda Pek Bişey Yapamayız Diyo ZatenKampanya Yapılıyor Diyo Bişeyler Bişeyler Yoğun Şekilde Bildirim Yaparsak Bişeyler Yaparlar Bence

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

tr1246

Üye
Aynen oyle senelerdir kullan ayrica sadece turkcell kullandim.en iyi paketleri yeni gelenlere versin.tek verdigi sari kutu o da bekle ki puan biriksin.arada yil sonu sifirlasin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkcelldeyim paket kullanmiyorum. annemin telefonuna sabit fatura gelsin diye paket yaptik yine 50-70tl geliyor. paketlerin suresi kisa sureli oluyir ve cogunlugu faturasini tasiyanlara. bu insanlar salak mi devami gelmeyecek paket icin numarasini tasisin. sadece dalga geciyorlar. daha ucuza daha iyi paket alma imkanin da olabiliyor. biri arastirmadan dussun kaziklayalim diye cikartmislar sanki. bana dakika agirliklikli paket versin ama yaninda da az da olsa internet ve sms olsun yeter. bunlarda o yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Kaz meselesi..

Avea da (1000 Dak., 1000 SMS, 2 GB = 24,5 ) paketii var.
Bunun türkcell deki karşılığı en az 70.TL dir..

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

tr1246

Üye
ben gencavere sordum 500 dk +2gb+1000 sms 35 tl dedi
daha uygunu varmis sartlari saglamiyormusum..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
35 fazla bence. 20tl her yone 500dk 500sms 500mb bence guzel olurdu. ve daha buyuk paketler de sart tabi. cesitlilik yok. var gibi gostermek icin farkli farkli uyelikler cikarmiar hepsine gecistirme bir paket var. gece duzgun bir paket buldum derken gencturkcell sadakat uyesi olmaniz gerekiyor dedi. ilk defa duydum nasil uye olundugu da belli degil. baska paket de yok. paketsiz kullaniyorum bankamatik gecmisine baktim kisa sure icinde cok fazla yukleme yapmisim. bosa giden paralar

tr1246

Üye
25e sartsiz surtsuz cikarsalar keske.Bi de su kesilen 1.5 vergi var onun yuzune 5tl fazla yuklemek gerekiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eskiden bizde yoktu rahattik ama tum operatorlerin uc kagitciligi bence. zaten tl yukleme ve faturada vergi aliniyor. kendilerine kesilen vergileri odedigimiz yetmezmis gibi ekstra vergiyi de hemen yansitiyorlar. numara tasima firsatim olmadi ama vodafone bi derece iyi ya numarami tasirim yada yeni faturali hat alirim vodafone'den. turkcell biktirdi artik

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon ikisinin arasında bir yerde.
o da pahalıcı..
Şu anda internetin ve cep telefonunun yaygınlaşması anlamında en fazla avea öne çıkıyor..
Eğer avea nın ucuzlatılmış ve halka göre paketleri olmasa inanın bana cep telefonu kullananların sayısında bile azalma olur.
Tabir bir de şu var, Türkiyedeki operator sayısı az.. 3 yerine 5-6 olsa daha fazla rekabet olur ve bu durumda
kullanıcıya olumlu anlamda mutlaka yansır.

• Beğen
Tepkiler: hbwolf
Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
tsk yardmnn içn

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Genel anlamda her hangi bir konuyu ele aldığımız, ya da ortaya attığımız zaman bir dokunup bin ah işitme olayı meydana geliyor.
Bu her konuda da böyle.
O zaman bir gerçek ortaya çıkıyor.
Bizler şikayet ediyoruz, sızlanıyoruz.
Ancak sonuç alamıyoruz.
Çünkü demokratik bir çıkış yok.
Örneğin; her üç operatörden hizmet alan insanlar bir araya toplansa, en çok şikayet ettikleri 10 sorun ortaya çıkarılsa.
ve deseler ki 1 hafta, ya da bırak 1 haftayı 1 günlüğüne hiç kimse cep telefonunu açmayacak...
Ve bu gerçekleşse..
O zaman bu operatörler tüketicilererin hoşlanmadıkları, hatalı olan, hukuksuz olan uygulamaları gerçekleştirebilirler mi? ya da olumsuz uygulamaları sürdürmeyi devam edebilirler mi?
Hiç sanmıyorum.
İşte bizde eksik olan şey bu : ( ( (

tr1246

Üye
Yalniz telefonlari acmamak o kadar kolay degil.Gunumuzde bir cok isi telefonlarla yapiyoruz.Ayrica acil durumlar oldugunda telefon olmamasi buyuk olay.

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
güel aslında

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Yalniz telefonlari acmamak o kadar kolay degil.Gunumuzde bir cok isi telefonlarla yapiyoruz.Ayrica acil durumlar oldugunda telefon olmamasi buyuk olay.
Acil durumlar için kullanılabilir.
Ama 1 gün süreyle iş yapanlarda kullanmasa ne olur ki..
Mesele bu, şurası, burası, kenarı,köşesi demeden herkesin tepki vermesi..
En çok ta özellikle yıllardır hiç bir yere gitmeyen müşterilerine karşı yeni kampanyalardan yararlandırmamalarına sinir olmamak elde değil.

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
tm galiba konukapanmıs bazen hatta veriyor