abcdefgh12
Turkcell bahar cihaz kampanyası- uygun fiyata
Operatör devi Turkcell, yeni bahar cihaz kampanyası kapsamında Turkcell T10 ve Samsung Trevi akıllı cihazlarını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kampanya detayları haberimizde...
Ülkemizin lider operatörü Turkcell, kullanıcılarını memnun edecek yeni kampanyalarını sunmaya hazırlanıyor. Firmanın en yeni kampanyası ise bahar cihaz kampanyası adı altında, Turkcell T10 ve Samsung Trevi S3353 akıllı telefonlarını kullanıcılarına uygun tarifelerle sunmak oldu. 18 Mart ve 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyanın detayları ise şöyle;
Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak için
kaynak:
Operatör devi Turkcell, yeni bahar cihaz kampanyası kapsamında Turkcell T10 ve Samsung Trevi akıllı cihazlarını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kampanya detayları haberimizde...
Ülkemizin lider operatörü Turkcell, kullanıcılarını memnun edecek yeni kampanyalarını sunmaya hazırlanıyor. Firmanın en yeni kampanyası ise bahar cihaz kampanyası adı altında, Turkcell T10 ve Samsung Trevi S3353 akıllı telefonlarını kullanıcılarına uygun tarifelerle sunmak oldu. 18 Mart ve 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyanın detayları ise şöyle;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Alo 120, BizBize Kamu HY 1200 dk, Kamu 1000 dk, Haydi Gel Büyük Paket, BizBize Hepimiz Süper Paket adlı paket tariflerine 24 aylık kontratla abone olan müşteriler faturalarına ayda sadece 5 TL eklenerek bu telefonlardan herhangi birine sahip olabilecekler.
- Ayrıca hediye olarak bu kampanyaya katılan her müşteriye 6 ay boyunca ayda 250 MB internet sunulacak.
Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak için
kaynak:
zira kampanya çıktığından beri şişliden arnavutköye kadar sormadığım turkcell tim kalmadı hepsi yok çekiyor
ben anlamadım valla 10 yıldır turkcell deyim adamakıllı bir kampanya çıkardılar ondada telefon yok.
Alan arkadaşlarada çok şaşırdım alanlar nereden aldılar bilgi albalirmiyim acaba