Turkcell bahar cihaz kampanyası- uygun fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

Konu Sahibi
Turkcell bahar cihaz kampanyası- uygun fiyata

Operatör devi Turkcell, yeni bahar cihaz kampanyası kapsamında Turkcell T10 ve Samsung Trevi akıllı cihazlarını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kampanya detayları haberimizde...

Ülkemizin lider operatörü Turkcell, kullanıcılarını memnun edecek yeni kampanyalarını sunmaya hazırlanıyor. Firmanın en yeni kampanyası ise bahar cihaz kampanyası adı altında, Turkcell T10 ve Samsung Trevi S3353 akıllı telefonlarını kullanıcılarına uygun tarifelerle sunmak oldu. 18 Mart ve 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyanın detayları ise şöyle;

• Alo 120, BizBize Kamu HY 1200 dk, Kamu 1000 dk, Haydi Gel Büyük Paket, BizBize Hepimiz Süper Paket adlı paket tariflerine 24 aylık kontratla abone olan müşteriler faturalarına ayda sadece 5 TL eklenerek bu telefonlardan herhangi birine sahip olabilecekler.
  • Ayrıca hediye olarak bu kampanyaya katılan her müşteriye 6 ay boyunca ayda 250 MB internet sunulacak.
Müşterilerinin ucuz fiyatla daha yüksek teknolojiye ulaşmasını sağlayan operatör firmalarının kıyasıya rekabeti biz müşterilerin daha da çok işine yarayacak gibi duruyor.
Kampanya
hakkında daha detaylı bilgi almak için

kaynak:

abdullah akpına

Üye

bu detay hakkında bilgisi olan var mı? veya cihazı bu kampanyayla alan

zfrtskn

Üye
Kampanya dan caydıgında cihaz icin ödenecek olan tutarlar mış. Müşteri hizmetlerinin verdiği cevap bu arkadaşım.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
yarın öbürgün turkcellden vazgeçerseniz ayrıyeten birde simlockla falan uğraşcaksınız. o yüzden hiç almayın derim.

ugurkisa

Üye
Cihazlarda simclock falan yok arkadaşım. Aldım avea ile kullanıyorum.

S-SAKA

S-SAKA

Üye
kamu 1200 tarifesindeyim çok harika samsung s3353 aldım süper bir telefon çekim gücü ve diger özellikleri wifi tek eksigi 3g yok süper ayrıca ücretsiz 250mb internette mevcut simlok yok bu tarifelerde olnlar kaçırmasın ılk ay tarifeniz haricinde top 13 tl sonraki 23 ay 5 tl ödenecek bilgisayar gibi telefon herkese tavsiyem

aagkn

aagkn

Üye
sırf bu kampanya yüzünden turkcell i bırakmak üzereyim:off: zira kampanya çıktığından beri şişliden arnavutköye kadar sormadığım turkcell tim kalmadı hepsi yok çekiyor :nono:ben anlamadım valla 10 yıldır turkcell deyim adamakıllı bir kampanya çıkardılar ondada telefon yok.:hmmmAlan arkadaşlarada çok şaşırdım alanlar nereden aldılar bilgi albalirmiyim acaba :hmmm

emre3dem

Üye
ssds

onurcna

onurcna

Üye
benim babam aldı şu anda kullanıtor Samsung Trevi almış ama keşke t10 alsaymış

kpln04

kpln04

Üye
kurumsal abonelere bu kampanya yok mu? T10 mu Samsung u mu tavsiye edersiniz?

mustiki212

Üye
kamu eko paketini kullanıyorum aylık 29 liraya 600 dk her yöne birde iki ay boyunca her yöne 1000 sms verdiler..paket aşım ücreti dakika başına 30 kr... bana göre genç tarifeden daha güzel hem genç turkcell üyeliğimde devam ediyor..:D

Üst Alt