Turkcell 3G Hatası..

e_korn

Üye
benimde bi sorum oalcak ya şuan mobil tv'de doğan grubunun kanalları yok gelecekte bu kanalları da mobil tv'de görebilecekmiyiz???

valla ben tahlil ettiklerimi söylüyorum.şöyle formda bi gezerseniz herkesin bu konuda şikayetini çok rahat görürsünüz.ben burada turkcelli kötülemiyorum bütün gsm şirketleri dahil buna.ayrıca ben turkcellin piyasaya çıktığı ilk ay içerisinden beri abonesiyim.bizde bu işin içinde yıllardır varız belkide siz bile yoktunuz bu sektörde.siz belki alt yapıyı bilebilirsiniz ama cihaz konusunda tartışma bile yapamazsınız.şu an 3g hazır değil bunu kabul edin ama iyileştirmler olursa ve fiyatlar aşağı çekilirse eminim daha da iyi olacak.saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada benim 3g li bir cihazım da yok.almayı da hiç düşünmüyorum.görünmemek görünmekten çok daha iyidir.

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
Aradığın kişi 3G kapsama alanında değildir kardeşim..

Millet gsm bölümünde devam etseniz daha iyi olmaz mı

badur

Üye
Alanya da turkcell 3 g çekmiyor

detay01

Üye
arkadaşlar şebeke ayarlarından telefonunuz çift modda olsun çekmeyen yerlerde şebekeyi umts alın çeker fakat sinyal zayıflar işiniz bittikten sonra çift moda alın

burada ne dediyseniz yaptık hala şebeke video aramasını desteklemiyor diyor ben hiç bişey anlamadım bu işten birde nedense telefon çekmediği zaman 3g yazısı geliyoro zaman arıyor ama bu seferde sebeke kapsama alanı dışında diyor

benimde bi sorum oalcak ya şuan mobil tv'de doğan grubunun kanalları yok gelecekte bu kanalları da mobil tv'de görebilecekmiyiz???

Arkadaşlar;mobil tv ile ilgili beni kısaca bilgilendirebilirmisiniz.nasıl kullanabilirim.şimdiden teşekkürler.

egisim

Üye
yaa 3g ne bodrumda çekiyor ne aydında.. 3g yazısı çıkıyor hadi görüntülü aramayı geçtim normal arama bile yapamıyorum umts modundayken :S

Sinem hanım size bir sorum var.Telefonumda E yazıyor daha hi. 3g yazmadı malesef Tekirdağda yok.E yazıncada görüntülü konuşabilirmiyim?

sinem hanım geçici olarak servis dışı olmuştur ben yardım edim kardeş hayır konuşamazsın 3g yazması şart bence 2 sene sonra yazar garanti

egisim

Üye
yaa 3g yazısı var ama kapsama alanı dışında diyor :S

nbp75

Üye
Telefonlarınızı gsm modundan çift moda almayı deneyin