Penci Hoca
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çünkü içindeki ses dosyalari yüksek kalitede olup, diğerlerinden daha net ve anlamlı konuşma sesi duymak oluyor. Birde gps navigasyon uygulamalarında çevrimdışı seslendirme olarakta kullanabilirsiniz!Hocam boyut cok yuksek değil mi sizce 464 mb diyor?? Svox tts türkçe 18 mb idi?
Rar dosyasından çıkarınca sadece ses klasörü boyutu 541mb ( Yelda sesi 413mb + Cem sesi 129mb )Hocam boyut cok yuksek değil mi sizce 464 mb diyor?? Svox tts türkçe 18 mb idi?
olur neden olmasınSağolasın Usta Bu Hafıza Kartına Kopyaladığımız Klasörde Hangisi Yelda Sesine Ait Yalnızca Onu Kopyalasak Olmazmı
olur neden olmasın
VocalizerEx klasörünün içinde iki tane ses paketi var trt ( Yelda sesi ) ve trt1( Cem sesi) istemediğimiz ses paketini silip bilirsiniz.
ben zaten bunun için Caller name speaker , Talking Caller ID, Call Toolbox pro gibi yardimci uygulamalar kullaniyorum.Bir Soru Daha Ben Proğramın Mesajları Okumasını İstemiyorum Yalnızca Arayanın Adını Söylese Yeter Bunu Nasıl Ayarlayabilirim
İyi günler.. Ben bu Cem ve Yelda yükledim fakat çalışmıyor hem hafızası hem de hafıza kartı denedim olmadı yeniden başlattm yine aynı olmadı?Rica ederim
buraya dikkat edinİyi günler.. Ben bu Cem ve Yelda yükledim fakat çalışmıyor hem hafızası hem de hafıza kartı denedim olmadı yeniden başlattm yine aynı olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?