Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Hemem yazayım diğer uygulamaları nasıl çeviriyorsam bunuda aynı çevirdim bi kaç resim ekliyeyim istersen
Zahmet olacak ama çok isterim. Benim diğer uygulamaları çevirme yöntemim işe yaramadı çünkü. Beceremiyorum demek ki.
[/QUOTE]
Çeviri konusunda sana yardım ederim takıldıgın yer oldum mu bana sorabilirsin, video çektim daha kolay anlaman için

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Silinen Üye 2626675
Merhaba. Split apk çevirmeyi bilenlerden ayrıntılı bilgi rica ediyorum. Mesela sparkmail'i normal apk gibi çeviremedim . İlgililere duyurulur.

Tek parçalı

Bölünmüş apk ve apks leri birleştirmek için, Türkçe SAI

Ekli dosyalar

Tek parçalı apk'yi siz mi yaptınız? Sai sadece apks'leri yüklemiyor muydu? İlginiz için çok teşekkürler.
Mesaj birleştirildi:
Merhaba. Hala deneme şansınız varsa çevirdikten sonra google ile oturum aç kısmının çalışıp çalışmadığını söyler misiniz? Yani oraya tıkladığınızda otomatik hemen hesaba bağlanması lazım. Boyutu düşüren bir yöntem buldum ama o dediğim menüden oturum açamıyorum, illa adresi üstteki kutucuğa yazmam gerekiyor. Teşekkürler.
[/QUOTE]
Çalışıyor

manken42

Üye
zoom uygulamısını toplamaya çalışırken bu hatayı veriyor. Yardımınıza ihtiyacım var

W: C:\Users\Welcome\Desktop\Multitools\projects\Zoom.apk\AndroidManifest.xml:45: Tag <permission> attribute name has invalid character '-'.
W: C:\Users\Welcome\Desktop\Multitools\projects\Zoom.apk\AndroidManifest.xml:46: Tag <uses-permission> attribute name has invalid character '-'.
brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not exec (exit code = 1): [C:\Users\Welcome\AppData\Local\Temp\brut_util_Jar_2965630315246488449.tmp, p, --forced-package-id, 127, --min-sdk-version, 21, --target-sdk-version, 29, --version-code, 53000, --version-name, 5.3.52640.0920, --no-version-vectors, -F, C:\Users\Welcome\AppData\Local\Temp\APKTOOL5698409157804246795.tmp, -e, C:\Users\Welcome\AppData\Local\Temp\APKTOOL2642970470113840995.tmp, -0, arsc, -I, C:\Users\Welcome\AppData\Local\apktool\framework\1.apk, -S, C:\Users\Welcome\Desktop\Multitools\projects\Zoom.apk\res, -M, C:\Users\Welcome\Desktop\Multitools\projects\Zoom.apk\AndroidManifest.xml]
HATA - Kayıt günlüğünü kontrol edin - Seçim 28

slm arkadaslar instagram mod versıyonu instander v7. 1 versiyonunu türkceye cevirirmisiniz zamaninız varsa teşekkürler

Nice lock downloader ve yuklenen modulleri cevirebilirsiniz genis ve güzel bir uygulama konusu olur
Samsung un resmi uygulamasi Goodlock alternatifi Nicelock modullerin calismasini sagliyor moduller uyumlu samsunglarda rootsuz telefona mudahalelerde bulunmanızi sagliyor

VOLKAR

Üye
picsay pro 1.8.0.5 paint uygulaması 1.5 MB büyüklüğünde her işe yarar çevirirseniz 10 nu!ara olur

Şuradaki apk editorle birkaç kelime çevirdim ve hata vermeden açıldı program. Çeviren bulamazsanız deneyebilirsiniz.

Tepkiler: fatihmenteş
Teşekkür ederim imzalamada sıkıntı veriyor bende vermiş olduğunuz uygulamadan denemiştim zaten ( tel ) redmi not 9 pro yapacak yok olmayınca olmuyor demekki

Teşekkür ederim imzalamada sıkıntı veriyor bende vermiş olduğunuz uygulamadan denemiştim zaten ( tel ) redmi not 9 pro yapacak yok olmayınca olmuyor demekki
Rica ederim. İsterseniz şuradaki yüzde 90 çevril(ebil)miş olanla idare edebilirsiniz:

Tepkiler: ayadoge
Rica ederim. İsterseniz şuradaki yüzde 90 çevril(ebil)miş olanla idare edebilirsiniz:

Çok teşekkür ederim idareden de öte eline sağlık çok sağol bulamadığı radyo kanallarını manuel ekleme yolu varmı bilginiz varmı bu konuda örneğin TRT türkü kanalını bir türlü bulmuyor varsa bir yolu harika olur tekrar teşekkür ederim emeğinize sağlık

Rica ederim. Sanmıyorum çünkü çevirirken öyle bir şeye rastlamadım. Üzgünüm.

picsay pro 1.8.0.5 paint uygulaması 1.5 MB büyüklüğünde her işe yarar çevirirseniz 10 nu!ara olur
Geç oldu ama şimdi çevrileni bulabildim. Haber vereyim dedim.

Silinen Üye 2620825

Kapalı Hesap
Ç
Çevirivereyim ben 2-3 gün içinde
Mesaj birleştirildi:

Zaten türkçeymiş sorun yok 😁

Tepkiler: VOLKAR

VOLKAR

Üye
çok kullanışlı bir uygulama çevirisini yaparsanız harika olur