3- 2.10
4- Bu uygulama, mekanik mühendisleri, mimarlar deniz, inşaat mühendisleri, HVAC mühendisleri, elektrik mühendisler
gibi bir çok alanda kullanılan ölçüm hesaplama çizme vb uygulamasıdır.
bu uygulamanın türkçe çevirisini yaparsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle kolay gelsin çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum ve yararlanıyorum ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkteki uygulama miui arayüzünün mesajlaşma uygulaması ve oldukça kullanışlı bir uygulama ama türkçe değil
kendim yapmaya çalıştım ama apk ayıklamasında hata alıyorum hep ve aşamadım bir türlü
bu uygulamayı türkçeye çevirebilir misiniz ya da ayıklanmış halini gönderirseniz ben çeviririm
şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar kolay gelsin.
S.a Arkadaşlar bir zamanlar bende rom yaptım Turkcelestirme falan. Kendimi emekliye ayırdım ve yardıma ihtiyacım var. Topswiev adlı kamera izleme programı var ve Türkçe yapmaya çalışıyorum pc üzerinden ama bildiğiniz gibi bazı uygulamalar hata veriyor bu da öyle oldu. Buna bir çözüm yolu bilen var mi. Şimdiden teşekkür ederim.
Dropbox bulut 33 sayfa içerisinde defalarca söylenmiş ama ilginçtir hiç bir cevap yazılmamış( bir oturuşda 33 sayfayı bitirdim ama maalesef çevrilmesi, hatta deneme bilgisi de yok)
Ve türkçeleştirme formundaki apk.editör linki bloklanmış, tekrar bir link verebilir misiniz.
Teşekkürler...
*3.0.2.847
*Tencent firmasının bulut programı ( 1 tb yedekleme alanı veriyor, Kampanya Zamanı 10 tb imis). Sunucuları taşınınca çok güzel olmuş. Son hızda indirme yapabiliyorsunuz.