dark3434
Üye
konuyu bende takip ediyorum.çeviri tahmini tamamlama tarihi verebilirmisiniz.Çeviri isteğini aldım. Tamamlanınca, bu konuya abone isen(bu konuyu izle) bildirim seçeneği konunun en üstünde sağ tarafta. bildirim mesajı alacaksın. O zaman Android Türkçe Uygulamalar - MaxiCep bölümünden indirebilirsin
Çeviri isteğin alındı. Çeviri uygun olduğu taktirde, bilgilendirileceksiniz.stellarium android için uzay haritası programını çevirebilir misiniz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşimdiden teşekkürler
Ben de hata verdi ondan rahatsız etmiştim.Yine de teşekkürler.Çeviri isteğin alındı. Çeviri uygun olduğu taktirde, bilgilendirileceksiniz.
Edit: Maalesef uygulamanın dil arayüzü hata veriyor. Çeviri yapılamıyor: (
konuyu bende takip ediyorum.çeviri tahmini tamamlama tarihi verebilirmisiniz.
bu uygulama Türkçe çeviri oluyormu acaba.Çeviri isteğini aldım. Tamamlanınca, bu konuya abone isen(bu konuyu izle) bildirim seçeneği konunun en üstünde sağ tarafta. bildirim mesajı alacaksın. O zaman Android Türkçe Uygulamalar - MaxiCep bölümünden indirebilirsin
bu uygulama Türkçe çeviri oluyormu acaba.
Arkadaşlar play storedaki snap lock uygulamasını türkçeye çevirebilir misiniz?Kusura bakmayın link koymayı bilmiyorum :/ bide erişilebilirlik ayarlarından aktifleştirme istiyo program güvenip yapamadım başka bi yolu var mıdır?
Selamun aLeyküm ArkadaşLar Şu Programa ßakabilirmisiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ßuda Son Versiyon Pro sürümü Linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çeviri isteğin alındı, çeviri uygun olduğu taktirde bilgilendirileceksiniz..Ya ArkadaşLar burayla iLginen Yokmu bir Cevap Veriri insan Ya
Çeviri isteğin alındı, çeviri uygun olduğu taktirde bilgilendirileceksiniz..
Torque'nin çevirisine iki hafta önce başlamıştım, kodlama içerdiği için zaman almaktadır.TORQUE PRO APK .ÇEVİRİRSEN SEVİNİRİM TŞK
Takım kurma olayı güzel ekip olarak yapılması işi daha da güzel yapacaktır yönetimle görüşüp gerekli desteği isteyeceğim hatırlarsanız eskiden maxipda daki gibi bir takım oluşturulursa daha düzenli bir sistem oluşturulsa çok ilgi çekeceğinizden eminim
başlangıç olarak istek almak iyi bir fikir gibi gözüksede isteklerin ardı arkası bitmeyecektir tavsiyem önce kendi ihtiyaçalarınızı karşılayacak uygulamaları ve çok tutulan uygulamaları çevirmedinizdir ve isteklerin hepsini yapmak yerine en iyilerinden ve çok istek gelenlerden seçim yapmanızdır
takım üyelerine özel rütbeler
dosya ekleme yetkisi
türkçe uygulamalar bölümünde sadece takım üyelerinin konu açması
gibi takım üyelerine ayrıcalıklar yapılabilir
Takımın oluşturulması için 1 ay gibi bir süre tanıyalım katılanlarla takımı kurarız
Merhaba yaptığınız emek takdir edilesi teşekkürler öncelikle
Uygulama Adı:vBoating Europe (Navionics)
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm No:3.1.1
Açıklama:Balıkçıların kullandığı navigasyon uygulaması denizdeki kayalıkları deniz seviyesini ve balığın bol bulunduğu bölgeleri işaretleyip bir dahaki avda yerini bulma imkanı.Mesafe vb...
Çeviri isteğinize buradan>> https://www.maxicep.com/forum/konu/signal-guard-pro-3-8-0-9-turkce.933387/ << ulaşabilirsiniz..Ya ArkadaşLar burayla iLginen Yokmu bir Cevap Veriri insan Ya
Çeviri isteğinize buradan>> Signal Guard Pro 3.8.0.9-TÜRKÇE - MaxiCep << ulaşabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?