şahin1987 Üye kardeş ikisini yükledim.program uygulama yöneticisinde görünüyor ama menüde yk :S hatayı yüklerkenmi yaptım acaba?. --------------- Ekleme --------------- model n95 8g bir bilgin varsa lütfen verirmisin? şimdiden tşkrlr.
kardeş ikisini yükledim.program uygulama yöneticisinde görünüyor ama menüde yk :S hatayı yüklerkenmi yaptım acaba?. --------------- Ekleme --------------- model n95 8g bir bilgin varsa lütfen verirmisin? şimdiden tşkrlr.
korkusuz1331 Üye arkadaşlar inanın ne zamandır aradığım bi programdı çok teşekkür ederim emeği geçen herkese
ismailnayir Kapalı Hesap Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız siteden silinmemiş, önce telefonu sonra dili seçin indirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız siteden silinmemiş, önce telefonu sonra dili seçin indirin.
Gana Üye ismailnayir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız siteden silinmemiş, önce telefonu sonra dili seçin indirin. Genişletmek için tıkla ... Listeden N96'yı seçince türkçe modülü var diğerlerinde çıkmıyo.
ismailnayir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız siteden silinmemiş, önce telefonu sonra dili seçin indirin. Genişletmek için tıkla ... Listeden N96'yı seçince türkçe modülü var diğerlerinde çıkmıyo.
ismailnayir Kapalı Hesap Gana' Alıntı: Listeden N96'yı seçince türkçe modülü var diğerlerinde çıkmıyo. Genişletmek için tıkla ... dosyalar bütün telefonlara uyumlu, symbian sürümler aynı olsun yeter. n96 dışındaki telefonlar içinde var zaten n96 ya indirdiğin dosya diğer telefonlara olur. örnek n79 için indirdim e55'e de kurdum.
Gana' Alıntı: Listeden N96'yı seçince türkçe modülü var diğerlerinde çıkmıyo. Genişletmek için tıkla ... dosyalar bütün telefonlara uyumlu, symbian sürümler aynı olsun yeter. n96 dışındaki telefonlar içinde var zaten n96 ya indirdiğin dosya diğer telefonlara olur. örnek n79 için indirdim e55'e de kurdum.