Türkçe dil yok oldu !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elezar

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil yok oldu !!!!
nokia c7 aldım oviden anna güncellemesini yaptım ama artık türkçe dili yok hard formatta attım ama geri gelmedi yardım lütfen flash lamayıda bilmiyorum ve riske girmek istemiyorum ne yapmalıyım yardım lütfen...

_ardaa

_ardaa

Üye
Riske girmek istemiyorsan cihazın yurt dışı ürünü Nokia Shop'larda birine götür Türkçe dil paketi yüklesinler.

• Beğen
Tepkiler: elezar

elezar

Üye
    Konu Sahibi
ilk geldiğinde vardı türkçe dil ithalatçı garantisiyle aldım genede nokia shoptan yüklete bilir miyim?

WebStyle

WebStyle

Üye
Yurtdışı çıkışlı olduğu için ovi den yükleme yapınca tr dil desteği gitti. Navi den tr dosyaları ile flashlamaktan başka çareniz yok. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi hiç riske girmek istemiyorsan en yakın Nokia shop'a gidip oradan tr dil desteğini yükletebilirsiniz. Cüzi bir rakama yüklüyorlar..

elezar

Üye
    Konu Sahibi
kvk noktalarından falanda bu işlemi yapa bilir miyim? ama ithlatçı garantisiyle aldım kvk genpa diil

WebStyle

WebStyle

Üye
kvk noktalarından falanda bu işlemi yapa bilir miyim? ama ithlatçı garantisiyle aldım kvk genpa diil

En garantili yöntem Nokia Shop'a gitmek. :oke: ama yine de gidip bir sorun bakalım..

• Beğen

elezar

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun :D

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
30TL nokia shopta.Maxicepte bedava.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt