TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
ARKADAŞLAR,İDRİS HENÜZ ÇIKMADI,ESKİ SÜRÜMLERDE HOST DEĞİŞTİĞİ İÇİN ÇALIŞMIYOR.HEVESİNİZ KAÇMASIN.
@burki ,UYGULAMALARDAN SESLİ ARAMAYI BUL.DOKUN.HANİ SİL VERİYİ TEMİZLE FLN YAZAN YERİN EN ALTINDA VARSAYILAN SEÇENEĞİNİ TEMİZLEYE BAS.AMA İDRİS ŞU AN ÇIKMADI ZATEN AMA ÇIKTIĞINDA KULLANABİLİRSİN BÖYLE YAPINCA.

ŞU AN REKLAMGÖZ ADINDA BİR UYGULAMAYA YOĞUNLAŞMIŞ DURUMDAYIZ ARKADAŞLAR,İDRİSİN BİTMESİNE DE ÇOK AZ KALDI.REKLAMGÖZÜ YAKINDA ANLATACAĞIM.WİNAT9 TARZI BİR UYGULAMA.

Lutfen paypal gibi olarak direk cebe odeme secenegi de olsun ben kulanmayi cok istiormmm kredi kartim yok :'(

yakupb03

yakupb03

Üye
hadi ama artık çıksın su güncelleme yeter hocam ya :-)

emosezer

Üye
idris patates olmuş beyler haberiniz olsun bad request fln yazıo belkide note 2 de calısmıyo bilemedim..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfayı güncelleyeyim ben

- - - Eklendi - - -

Reklamgöz,parayı direkt paypalınıza hergün yatırır.günde 10 reklam gelir.reklam başı 10 krş olup 5 cihazın tek hesapta kullanımına destek verilmektedir.Hergün 10 dakika da 5 tl ve ayda 150 tl kazanabilirsiniz.Reklamgöz için firmalarla reklam anlaşmaları sürecindeyiz arkadaşlar

yakupb03

yakupb03

Üye
insanlar bu kadar bekltlmez hocam

yakupb03

yakupb03

Üye
ıdris...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
idris için sunucumun açılmasını bekliyorum.yönlendirme yapılıyo.24 saat sürecek dedi yetkili.bittiğinde bi beta test yapıp size sunabilirim.beğenirsem

frexto

Üye
eee bitmedimi hala bekle bekle olduk valla

- - - Eklendi - - -

eee bitmedimi hala bekle bekle olduk valla

yassose

Üye
ne oldu da idrise ses seda yok

mert32

Üye
    Konu Sahibi
idris,yeniden yapılandırılıyor.kayıt ve cloud sync hataları var.onları düzeltmeye çalışıyorum.ETA sistemini de henüz bitirmiş değilim

dragon3781

Üye
Gusel olacakk

yassose

Üye
bi ciksada baksak guzelligine

xcolakx

Üye
İdris ne lan ahahahaha :D

cusinsa

Üye
Cok merak ettim nezaman cikacak idris