TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

mert32

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden teşekkürler mesajlaşma yapılıyor...

- - - Eklendi - - -

NOT: İDRİS SERVER GÜNCELLENDİ.ARTIK DENEME DEĞİL MASAJ DEYİNCE MASAJ YAPIYOR.

Buyrun 1.9
http://yadi.sk/d/7U8ihvs-LoHx

Tasarım ve label visible değişti.Mesajlaşma betası yapıldı.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar konuşarak mesaj gönderebiliyoruz.bir iki bug var ama çalışıyor.deneyin ben denedim

sonsuzluk123

Üye
10. sürümde yemek yapmazsa idris gözümden düşer :D

şaka bi yana sürümleri çok çabuk arttırmışsın

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ama her sürümde büyük fix ve gelişmeler yapılıyor.bu sefer fix ve rehber eklemeyi düşünüyorum inş.rehber ekleyemezsem başka bir özellik düşünüp koyarım inşallah

mert32

Üye
    Konu Sahibi
uygulama 1.9 sürümüne güncellendi

TheMadness

TheMadness

Üye
Mikrofon tuşunu alta koyup ortalayabilirsen süper olacak. Çözünürlükten de olabilir.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
1.9.32 sürümünü deniyorum.fixleye fixleye bi hal oldum ama mesaj göndermeyi fixleyemiyorum bir türlü

redspawn

redspawn

Üye
begenmedim . sadece ben idris nasılsınız diyor. baskada bişey yok : ) . yinede ellerine sağlık emek var ortada.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
zaten beta :D
Ve konuşma sisteminden bahsetmiyorum dikkat ederseniz.Komut yani asistan hizmetlerini tamamlamaya çalışıyorum.Siz 2.0 çıkınca tekrar bakmayı unutmayın ;)

- - - Eklendi - - -

Uygulama büyük update olan 2.0.67 (Tel Kadayıf) Sürümüne Güncellendi.Ayrı konu açacağım ama ilerde.Şimdilik indirin beyler bu linkten:
http://yadi.sk/d/aTexqpKpNbRt
Yenilikler:
Mesajlaşma Yeniden Yazıldı.
Pusula Sistemi Yapıldı.
Kamera,Video Kaydı Sistemleri Yapıldı.
Neredeyim Sistemi (beta yapıldı -fixlenecek)
Türkçe Karakter Sorunları özel bir kodlama dili oluşturularak düzeltildi.
Tasarım kısmi değişikliklere uğradı.
Uygulamaya Loader Eklendi.Loader,Web frameworkümüzün adınıda belirtmekte.Resime tıklayarak Ana ekranaulaşabilirsiniz.
Şimdilik Aklıma Bu kadar Geliyor.İndirin Bakalım...Yorumlarıda bekliyorum...​

• Beğen
Tepkiler: Dede
kaler

kaler

Üye
arkadaşım seni tebrik ederim çok güzel bir şey yapıyorsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın ,ben en son versiyonu yükledim ancak idrisle anlaşamadık :)komutlrı yazarsan işimiz daha kolay olur sanki tabi bir tavsiye

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Kullanabileceğiniz komutlar:
arama yap
mesaj gönder
masaj yap
pusula
kamera
video
nerdeyim

kullanabileceğiniz cümleler:
naber
selam
merhaba
iyiyim

sonsuzluk123

Üye
achieved with tarengine2 heee :D:D:D:D:D:DD:D
crysis açıyorum sandım bi an

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker

mert32

Üye
    Konu Sahibi
webde tarengine 2 adını verdiğim bir framework kullanıyorum.Bu nedenle başta bu çıkıyor.Hemde daha klass durur diye düşündüm.Bu arada İdris sunucularında bakım çalışması var.13.00-16.00 arasında sohbet sisteminde aldığınız cevaplarda türkçe karakter sorunu görebilirsiniz...

-efşan

-efşan

Üye
Başarılarının devamını dilerim Kardeşim, ben ve Maxicep Ailesi olarak destekçiniziz.

ozakin70

ozakin70

Üye
kardeş bi öneride buluncam mesala 2.1.1 ken 2.1.2 yapınca isim değiştirme sonra isim sıkıntısı çekersin sadece 2 den 3 ordan 4 gecerken isim değiştir:oke: bide upload ettigin site yanına bıde alternatif site ekle sorunlar oluyor bu sitede

- - - Eklendi - - -

bide madem idris bi alaka olsun bari uygulama menüsünde idris yazsın tarcan yazıyor yanlış anlama sana saygı duyuyorum iyi yoldasın

mert32

Üye
    Konu Sahibi
onu bir türlü ayarlayamıyorum projenin eski ismi tarcandı.O nedenle ilk tarcan diye başladım ama adını değiştiremiyorum.Onu düzeltmeye çalışacağım.

ALTERNATİF LİNK:

- - - Eklendi - - -

Uygulamayı istekler doğrultusunda markete koymak istiyorum.Market hesabı olupta koyabilecek veya destek olup açabilecek olan var mı?

amcalu1

amcalu1

Üye
Alternatif link ekle diyecektim bende diğer sitede sorun yaşıyorum

mert32

Üye
    Konu Sahibi
mediafire linki eklendi.Sunucudaki bakım çalışması uzun sürdüğü için 19'a kadar devam edebilir.Ancak aynı zamanda fixleme update geliyor.Bu update ile aktivasyon sistemi getireceğim.Bi fark yok.Sınırlama yok.Ücretsiz ve aynen devam.Sadece kaç kişinin kullandığını bilmek amaçlı.

nexpow

nexpow

Üye
forumun böyle kişilere ihtiyacı var calışmalarına devam et tebrikler

melgklay1

Üye
Üstad öncelikle ellerine sağlık Allah kolaylık versin.. Bu biraz uzun bi yazı olabilir, hatta şevk kırıcı olabilir şimdiden hakkını helal et ve yanlış anlama..
Ben şu an n8 kullanıyorum ancak yarın inşallah galaxy s2 alıyorum, biraz android nedir ne değildir diye incelemek için bakıyordum ve yazıyı okudum.. neyse..
Öncelikle herşey bi tarafa bi konuda biraz gerçekçi olalım.. Bu programı neden yazıyorsunuz hocam? Yani temel amaç para kazanmak mı? İsim yapmak mı? Sadece iyilik mi? Bunlar bir yana, insanların ''vaayy iyi fikir'' diyerek indirip biraz gülümseyip sonra silecekleri bir uygulama yapmak mı yoksa gerçekten bir açığı kapatmak mı amacınız?
Bir arkadaş internette gezerken ''ileri geri'' tuşlarını sesle kontrol edebilmeyi tavsiye etmiş.. İşte bu bir ihtiyaç! Yada ''acil'' denildiğinde 112'yi araması... Tavsiyeleri dinlerken şuna kulak vermelisiniz bence; ''şunu yapsan iyi olur, şunu ekle matrak olur'' gibi fikirlerin doğurduğu tavsiyeler bu uygulamayı -Eğlence- kategorisine sokar!!! Bu yüzden ''şu özellik olmazsa manası yok, şu gerçekten lazım'' gibi yorumlar, belkide sizi ciddi olarak maddi yönden ihya edecek bir uygulama yapmanıza destek verir..

Tabi dediğim gibi eğer bunu eğlencelik bir uygulama olarak düşünmüşseniz o ayrı.. Siz bu konudaki seçiminizi söyleyin, gelen tavsiyelerde o yönde olsun bence..

Tekrar kolay gelsin...

mert32

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok teşekkür ederim.Ve hiç kırıcı olmadınız.Bi lakis;ben bu öneriler için açtım zaten konuyu.Hedefim ciddi.Önce markete koymak istiyorum.Para mevzusu için ne kadar istek o kadar gelişim.Ne kadar gelişim o kadar para.Yani markete koyana ve gelişene kadar ücretsiz.Bir beta gibi düşünün.Ve,Ve istekleriniz benim için çok önemli ve ben bunları yapıyorum.İnternette arama sistemini sesli olarak yaptım.Ama hala içim rahat değil.Ancak kullanım kolaylığı açısından güzel.Bu dediğim sürümün betasını build edip kendi telefonuma kursamda tam olarak deneme fırsatım olmadı.Çünkü sistem küçük gözükse bile gerçekten içinde büyük kodlar barındırıyor.Birini düzenleyince diğeri çalışmayabiliyor.Bunun için mesela web tabanlı hizmet cevap sistemi çalışmama sorunu vardı.Giderildi.Önce kendim deniyorum ki.Rezalet bir şey çıkarmayayım önünüze diye.Bu yandan uygulamayı geliştirmek için.Hergün onlarca makale okuyor,programların özelliklerine bakıyorum.İlginç ve kullanılabilir fikirlerden esinlenmeye çalışıyorum.İlginiz için teşekkür ederim.Bu arada konu sürekli taşınıp duruyor.Umarım burada da gerekli kitleye ulaşabilir.Bu arada cümleler için gönüllü eleman arıyorum.Fikirlerinizi ve başvurularınızı alabilirim.Bulursam burada da söylerim.İyi Güner Dilerim.Biri alta mesaj yazsa iyi olur yoksa yeni sürümü paylaşınca başlık üste çıkmıyor.

- - - Eklendi - - -

-------GÜNCELLEME/UPDATE:2.1---------

Yenilikler;
Tasarımdaki bazı değişiklikler kaldırıldı.
**İnternette sesli her türlü şeyi yapabilme sistemi geldi(ileri-geri,face gibi kısayollar,internet sitesini söyleyerek bulma,googleda arama gibi) Yalnızca konuşarak...
Sunucu Bazlı Hizmet hataları düzletildi.
Aktivasyon Sistemi getirildi.(Arkaplanda yapar.Trial VS. YOKTUR.)
Math yerine Contains Operatörü kullanıldı.Böylece anahtar anlamlandırma sistemi daha da gelişti.

DİKKAT:SUNUCUMUZUN cevap ÇEKİRDEĞİ CORE X4 e yükseltildiği için eklenen kelimelerde türkçe karakter sorunu vardır.Bunun dışındaki hizmetler normal çalışır.Sunucu bazlı arızalar için update yayınlanmaz.Sunucu düzeltilecektir.
Ancak sistem SORUNSUZ ÇALIŞIR.İNTERNET BAĞLANTISI GEREKTİRİR.

İNDİRME LİNK:
http://yadi.sk/d/PBqzmxEMQUyv
ALTERNATİF LİNK:
http://www.mediafire.com/?d37f0y9aj6x9h35

• Beğen
Tepkiler: shinnizle

Üst Alt