Faturalı Türk Telekom'dan, 15 TL'ye 15 GB internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom'dan, 15 TL'ye 15 GB internet paketi
Türk Telekom yaz ayları için özel olarak hazırladığı paketini duyurdu. Bu pakete 15 TL karşılığında Faturalı hat kullanıcıları sahip olabilecekken, paket ise 90 gün boyunca geçerli olacak. İnternet paketlerinize ek olarak Türk Telekom Yaz 15 GB internet paketini 15 TL karşılığında satın alabilirsiniz.


Türk Telekom Yaz 15 GB internet Paketi Nasıl Yapılır ?
  • 1 Haziran 2017 ve sonrasında numara taşıma veya yeni hat alarak bireysel faturalı tarifelerden* birine geçen abonelerin, hat aktivasyonu gerçekleştikten sonra en fazla 30 günlük süre içinde bu paketi satın alması gerekmektedir. Daha sonrasında sms gönderilse dahi satın alınamaz.
  • BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosacell, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri ve Ortak Tarife dışındaki bireysel faturalı paketlerden veya taraftar tarifelerinden birine gelen müşteriler yararlanacaktır.
  • Paketten yararlanmak için abonelerin hat aktivasyonu yaptıkları yer aracılığıyla kazı-kazan özellikli şifre karta sahip olmalıdır. Bu kartı hat taşıması yaparken cep merkezinden edinebilirsiniz.
  • YAZ15 yazıp bir boşluk bırakarak karttaki şifreyi yazıp 5555’e sms gönderin.
  • Bu işlemleri yaptıktan sonra çıkacak olan faturanıza 15 TL ek internet paketi ücreti yansır ve yukarıda belirtilen özelliklere sahip ek paketi satın almış olursunuz.
Promosyonlu paketler hemen hemen herkesin işine yarıyor. Sende bu tür kampanyaları sayfamızdan takip edip katılmayı unutma. Ayrıca sayfa adresini tanıdıklarına göndererek bu kampanya hakkında onlarında bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
 


bilisimler

bilisimler

Üye
Güzel paket ek paket olarak kullanılabilir. Faturasızdada olsa iyi olurdu.
 
Son düzenleme:
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
iyi paket faturalı olmadıgımız için alamıcaz
 


Üst Alt