Türk Telekom Ramazan Kampanyası 2019

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Ramazan Kampanyası 2019
Ramazan ayına girdiğimiz şu dönemde birçok farklı platform üzerinde çeşitli ramazan kampanyaları düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda operatör şirketlerinin ramazan internet paketi kapsamında müşterilerine ücretsiz hediyeler dağıtması bekleniyordu. Türk Telekom ramazan kampanyası kapsamında geçtiğimiz yıllarda bir ay boyunca geçerli 10 GB hediye internet veriyordu.

Bu yıl ise ne yazık ki Türk Telekom ramazan internet kampanyası yapılmadı. Yani normal kullanıcıların ücretsiz bir şekilde sahip olabileceği herhangi bir Türk Telekom ramazan paketi bulunmuyor. Eğer Türk Telekom kurumsal müşterisi iseniz kurumsal müşterilere özel ramazan kampanyası kapsamında sunulan bir ay boyunca geçerli 2 GB internet hediyesini kullanabilirsiniz.

Bu hediyeyi alabilmeniz için Türk Telekom kurumsal müşterisi olmanız ve Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Online işlemler uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayarak 1 ay boyunca geçerli 2 GB internet hediyenizi alabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Türk Telekom iyice kötüleşmeye başladı zaten. 1-2 GB peşinden koşar oldu. Kalite 3. sınıf olmasına rağmen insanlar tarifeleri uygun diye tercih ediyordu. Millet vekillerine yapılan tarifeler nedense normal halka yapılmıyor. Yazık, böyle devam ederse çok müşteri kaybeder
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt