Haber Türk Telekom markalı TT175 tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye

Sarangni

Sarangni

Üye
Resmi olarak belli olmasa da xda dakiler 6.0 kullanıyorlar custom romla.

Gayette memnunlar anladığım kadarıyla. En azından şu anda bütün bileşenler çalışıyor.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vestel T60 Varken Kullanan Olurmu Acaba Asıl Soru O Tamamen Yerli Üretimi Olması Lazım Bu Cihazlarınki Gönül Rahatlığı İle Alalım
İnşallah birgün %100 yerli üretim yapacağımızı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dürüst olmak gerekirse Meizu M2 Note, 5.5" Full HD ekran, Sekiz çekirdekli işlemci, 2GB Ram, 16GB Dahili depolama ve microsd kart desteği, 3100mAh batarya,13MP kamera ve 699 lira fiyatı ile bu ayardaki cihazların hepsinin bir kaç adım önünde.

İşin bir de duygusal yönü var. Bugün Meizu, Xiaomi, ZTE gibi dünyada akıllı telefon pazarında söz sahibi konumuna gelen Çin merkezli üreticilerin bir kaç yıl önce sahte veya kopya telefon ürettiklerini unutmayalım. Onlar da bugünlere bizim "yerli telefon" dediğimiz evreleri geçerek geldiler.

Bir ürünü tamamen yerli olarak üretmek diye bir şey artk global dünyada kalmadı. Eğer yerlinin maliyetini düşüremiyorsan daha az maliyete yurt dışından tedarik edersin. Ama Vestel, TTNET,Ttec veya operatörlerin ürettiği telefonlar her ne kadar gerçek yerli ve milli modeller olmasa da yerli üretimin önünü açacak gerekli teknolojik alt yapının oluşması için önemli birer adımdır.

Bu bağlamda kendi firmalarımızı küçük görmeden, yıkıcı olmayan eleştirilerle desteklersek önümüzdeki yıllarda belki de tamamen kendi işletim sistemimiz ve imalatımız olan telefonları kullanabiliriz.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Meizu m2 note bende var yüklü rom berbat idi yeni güncelleme ile muazzam oldu. Fiyatı tt den daha düşük ve daha yüksek donanım ee hani yerli markalar daha ucuz olmalı idi nerde verilen söz.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Haklısınız yerli üretimi desteklememiz gerekiyor ama üreten yerli firmalarımız bizleri düşünerek fiyat ve donanım olarak tatmin edici politika uygulasalar bizlerde kendi cihazlarımizı kullansak daha iyi olur ama vestel 1300 tl fiyat koyuyor dolayısıyla yerli kullanıcı başka altarnatife yöneliyor ikinci bir konu çinli firmalar pazara yeni girmelerine rağmen güçlü donanım la giriş yapıyorlar bizim üreticilerimiz orta segment ve fiyatta makul olmuyor bende isterim yerli bir cihaz kullanmak en azından kendi insanlarımız kazanır ama biz yürümek yerine emeklemeyi tercih ediyoruz vestel istese güçlü donanım ile cihaz yapar ama neden yapmıyor anlamıyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sadece vestel değil Türcell de böyle.
Tamam düşük cihaz çıkar lakin her kesime uygun seri olsun
Örneğin t50 t50 mini ve t50 plus

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
En büyük temennimizi özetlemişsiniz, teşekkürler.
Kendi arabasını ve kendi teknolojisini üretip satan Türkiye yi dünyada isteyecek ülke belki yoktur belki Türki Cumhuriyetlerdir. Bugüne kadar bir Güney Kore olamayıp, Kia,Hyundai,Samsung yapamadık ama hızlı bir ivmemiz var. Bizim uyanmamızı engelleyen etrafımızda çok dış güç var onlarda bu engeller yok. Bize düşen bugün yazılımcımızı emekçimizi (uygulamasını satın alarak) az bir para ile desteklemek, yarın büyük paralar tasarrufumuzda olursa mutlaka ama mutlaka üretim endeksli plan/projelere yönelmek...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet bence de
Eski liderlerin hatalarına uyarak zaman harcamak yalnış. Hep ileriye :)

0MG90

0MG90

Üye
Ben katılmıyorum. Onlar kendi ülkesini düşünseydi diğer firmalar için ek vergi getirmezdi, ucuza satardı, çakma kasa tasarımı yapmazdı. Bu uzar da gider.

askımm

Üye
almayın ben bunu lafını yaptım bayinin önünde duyan personel ayak üstü cihaz satıyodu azda :D

Polymath

Polymath

Üye
ev Telefon faturasına ek veriyorlarsa alalim. 24ay filan taksitle:)) koyuyum kenarda dursun:))
Telefonun markasi maxicep Zo1 olsun

Rygebin

Rygebin

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Polymath
kadikoy

kadikoy

Üye
yerli markalarda şu an teknik özelliklerine göre en hesaplısı bu gibi.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Reklamını gördüm cihazın güzel reklam yapmışlar

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler acele etmeyin almak için en fazla 3 yada 4 aya kalmaz 24 ay kontratlı 50 gb sınırsız internet alana yanında TT telefon bedava diye reklam çıkar yakında ozaman alırsınız.

Emre

Üye
Telefon Zte'nin Blade X9 modelinin biraz değiştirilmiş hâliymiş.

general4242

general4242

Üye
Tek led flash gorunuyor. Cift degilse iyi degil. Tasarim kotu ztenin modelini kullanmalari kotu. Kendileri bir model tasarlamaliydilar. Bu telefonun tek avantaji ekraninin full hd olmasi bu fiyat segmentine gore yuksek ve parmak izi okuyucusu. Baska bisey yok

Koradam

Üye
Site içinde ki reklamalrdan elde edilen gelir ile maxsicep telefonu mu çıkartsak :D

Üst Alt