hbwolf
Üye
-
Konu Sahibi
-
Her zaman böyle mi yoksa başka bir ilçeye gittiğiniz zaman aynı sorunu yaşıyor musunuz?hocam şöylekı ben 21 mbps detsekleyen bır telefon kullanıyorum sebeke evımde hıc maksımum cekmıyor ücra unutulmuş bır ılcedeyım neredeyse ve ındırme hızına bakarak soylemım 900 kb 1 mb cıvarı dolanıyor yanı telefonumun neredeyse gorebılecegı maksımum hıza dayanıyorum
Genel kullanımda durum nedir hocam ve nerede testleri yaptığınızı söyler misiniz?baz istasyonun yanında 195mb hız aldım türk telekom ve s7 edge ile.
Yok il ve ilçe olarak sormuştumgenel kullanımda 50-100mb arası hız veriyor speedtest uygulamasında. Eskisi gibi değil gerçekten hızlı. Çekim gücü yine aynı bence çok iç bir yer var Turkcell'in çektiği yerde vodafone ve turk telekom çekmiyor mesela halen ama memnunum.
Bu hızı aldığım yer bazistasyonu yakınıydı ama bence onunlaa ilgisi yok. Cihaz, istansyondaki boşluk vs vs bir sürü nedeni olabilir.
ben hala 4.5 g ye geçemediğim için telefonum nedenıyle o hızı nasıl görüyorsun hocam dıyecektım sonra dank ettı herkes benım gıbı 3 glı mı ahhh ahhhgenel kullanımda 50-100mb arası hız veriyor speedtest uygulamasında. Eskisi gibi değil gerçekten hızlı. Çekim gücü yine aynı bence çok iç bir yer var Turkcell'in çektiği yerde vodafone ve turk telekom çekmiyor mesela halen ama memnunum.
Bu hızı aldığım yer bazistasyonu yakınıydı ama bence onunlaa ilgisi yok. Cihaz, istansyondaki boşluk vs vs bir sürü nedeni olabilir.
İnternet hızı nasıl bilemem ama kayseride çekim iyi diye biliyorumCevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Kayseriden arkadaşlar varsa deneyimlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?