yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Haklısın katılıyorum birazda rekabet olursa olacak4.5 g yaygınlaştıkça kotalar artacaktır
Zaten kotalarin artmamasinin sebeplerinden biride adsl 3 operatörde ev interneti satıyor kotalar yüksek olsa birçok abone ev internetin kapatır buda operatörlerin işine gelmez bir sure kar amacı ile dusuk kotalar satacaklardir çünkü lisans için çok para harcadılar bunu çıkarmak için ve yeni yatırımlar yapabilmek için kar amaçlı dusuk kotalar satacaklardirİnternet 15 olsa tam benlik olurdu. Adsl yi kapatır bunu kullanırdım. Taahhüdünün bitmesine 3 ay kaldı zaten.
Rekabet her zaman vardır 4.5 g de şuan Turkcell ve Türktelekom yarışıyor Vodafone de yatırım yapıyor ilerleyen yıllarda 4.5 g nin oturması ile kotalar artacağı gibi hızlarda yükselecektirHaklısın katılıyorum birazda rekabet olursa olacak
Pttcell de sınırsız net bitti sadece 24 tl den başlıyor sınırsız netSonunda kendimi ikna ettim ve pttcellin efsane 14lük tarifesine noktayı koydum. Hattımı on numara paket için türk telekom faturasıza a çevirdim yeni sim kartın açılmasını bekliyorum.
İşte ben düne kadar 14 lük sınırsızı kullanıyordum. Eski aboneler yararlanmaya devam ediyordu. Fakat 128kbps lik hız artık google a bile güç bela girdiği için bıraktım ve türk telekoma geçtim. Bu arada 45 liralık on numara paketi vermedi bana bende mecbur 59 tl lik yeni yıl 10gb paketini aldım. Yanında 2gb hediye artı gece 12 den sabah 6 ya kadar kullanabileceğim 3gb hediye verdi toplamda 15gb internetim oldu.Pttcell de sınırsız net bitti sadece 24 tl den başlıyor sınırsız net
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Bende eski 14 lük kullanıyorum bana yetiyor cok bırsey yapmıyorum face whatsapp twitter gıbı yerlere sık girerim başkada bırsey yapmam evde de Wifi varİşte ben düne kadar 14 lük sınırsızı kullanıyordum. Eski aboneler yararlanmaya devam ediyordu. Fakat 128kbps lik hız artık google a bile güç bela girdiği için bıraktım ve türk telekoma geçtim. Bu arada 45 liralık on numara paketi vermedi bana bende mecbur 59 tl lik yeni yıl 10gb paketini aldım. Yanında 2gb hediye artı gece 12 den sabah 6 ya kadar kullanabileceğim 3gb hediye verdi toplamda 15gb internetim oldu.
7gb ı nasıl 18 tl ye alıyorsunuz tarifeniz ney. Aveada 1 gb ı 9 tl.Allah pttye zeval vermesin 7 gb yi 18 TL ye alıyorum ay sonu zor çıkıyor ama olsun
10 numara paketi neden vermediler. Benimde 2 aya tahhütüm bitecek. biter bitmez 10 numara pakede geçmeyi düşünüyorum. Egm mega tarifedeyim.İşte ben düne kadar 14 lük sınırsızı kullanıyordum. Eski aboneler yararlanmaya devam ediyordu. Fakat 128kbps lik hız artık google a bile güç bela girdiği için bıraktım ve türk telekoma geçtim. Bu arada 45 liralık on numara paketi vermedi bana bende mecbur 59 tl lik yeni yıl 10gb paketini aldım. Yanında 2gb hediye artı gece 12 den sabah 6 ya kadar kullanabileceğim 3gb hediye verdi toplamda 15gb internetim oldu.
Mevcut aboneler yada pttcell bimcell gibi tt altyapısında bulunan aboneler yararlanamıyormuş. Ya yeni hat alacaksın yada turkcell yada vodafondan geçeceksin.10 numara paketi neden vermediler. Benimde 2 aya tahhütüm bitecek. biter bitmez 10 numara pakede geçmeyi düşünüyorum. Egm mega tarifedeyim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 yıldır avea abonesiyim. Buda aveanın kendi abonelerine yağlı kazığı. 10 yıllık kendi abonen yararlanamasın. Dışardan gelen yararlansın. Senin abone sayısı artırma stratejine.......Mevcut aboneler yada pttcell bimcell gibi tt altyapısında bulunan aboneler yararlanamıyormuş. Ya yeni hat alacaksın yada turkcell yada vodafondan geçeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?