Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Kusursuz bir hatunun peşine düşmedik ki,şu olsa bu olsa güzel olur da demiyoruz zaten zamanla o bize biz ona benziyoruz.
Şanşım olsa başka ülke'nin kızıylamı ilgilenirim?
Hayır tabiki de,elimdekinin kıymetini bilip.Yanlışımızı,doğrumuzu enine boyuna tartışırım.
Turistlerin içindeyim zaten ama arkadaşlık olarak bakarım onlara,ilişki kısmı derttir çünkü onlar fazla rahat oluyor.
Tabi şu var muhabbet kısmı güzeldir ama şans varsa öyle birisi bizdende çıkar.

__xXx__

__xXx__

Üye

:d: Hiç güleceğim yoktu. O zaman ben Türk kızlarının bu özelliğini sevdim. Böyle kendisine güvenen erkekler olduktan sonra...
Emin ol kıymet bilmediklerinden değil, kendine bu derece güvenmişliğine katlanamamaktandır :ehe Neyse, hiç değişmeyeceksiniz. Bütün dünyada bir Türk erkeği kalmıştı zaten.

:p:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Acaba başka ülkelerdekiler Türk kızı,Türk erkeği için ne düşünüyordur,onlar ne yorum yapıyordur hakkımızda:D

Elektr0

Elektr0

Üye
Kendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.

minna'nın geldigi belli olyorrrr .. kız nerelerdesin sen :aha:

Elektr0

Elektr0

Üye
Acaba başka ülkelerdekiler Türk kızı,Türk erkeği için ne düşünüyordur,onlar ne yorum yapıyordur hakkımızda:D

boş ver konu zaten uzamış :D dikkatli ol kızlar sinirli (konuyu açanı dövmesinler ) :d: bu arada bir gittik dagıtmışsınız ortalıgı ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

boş ver konu zaten uzamış :D dikkatli ol kızlar sinirli (konuyu açanı dövmesinler ) :d: bu arada bir gittik dagıtmışsınız ortalıgı ?
Fiuvvv:d:kıl payı kurtuldum o dediğinden zaten:D
Bu konu hep dağılır normaldir:kop:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
Fiuvvv:d:kıl payı kurtuldum o dediğinden zaten:D
Bu konu hep dağılır normaldir:kop:

ilk önce sagında solunda symbian yazıyor bari İsim kısmana kendi adını yaz kızlar uyuz olur öle fancılara aslında :islik:d::ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

ilk önce sagında solunda symbian yazıyor bari İsim kısmana kendi adını yaz kızlar uyuz olur öle fancılara aslında :islik:d::ehe
İsmimi önemsemedim ondan olsa gerek:)Fan mı nerde:D
Benden vantilatör bile olmaz:d:

Elektr0

Elektr0

Üye
İsmimi önemsemedim ondan olsa gerek:)Fan mı nerde:D
Benden vantilatör bile olmaz:d:

nokıa_belle tamam olur telefon symbian belle oda olur gel gelelim isim'e Türk erkeğine yakışan bir isim anlaşısı degil symbian ( işletim sistemi sonuçta 0-1 lerden CC+ diller den oluşan bir yapı sonuçta...bu fancılıga giriyor ki ilerde klima bile olursun sen :d::naughty:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

nokıa_belle tamam olur telefon symbian belle oda olur gel gelelim isim'e Türk erkeğine yakışan bir isim anlaşısı degil symbian ( işletim sistemi sonuçta 0-1 lerden CC+ diller den oluşan bir yapı sonuçta...bu fancılıga giriyor ki ilerde klima bile olursun sen :d::naughty:
Btu'suna bağlı:D
Aslında onun kızması başka ilk o yorumumu gördü sonra şarteli attı,bir başka bölümde:D

man20

man20

Üye

• Beğen
Tepkiler: greenmile, kullanıcıadları ve nokia_belle
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
:cool:

• Beğen
Tepkiler: man20
'Lorelai

'Lorelai

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nokia_belle
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Körle yatan şaşı kalkar demek bu olsa gerek:D
Bana türkçen kötü diodun aaabey:D

Hep şu klavye yüzüne.Kendi bilgisayarımda değilim yanlış tuşlara falan basıyorum.Birde uykum var hiç uyuyamadım o yüzden anlatım bozuklukları oluyor.Ödevimide elektrikler olmadığından yapmadım üretmenim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Hep şu klavye yüzüne.Kendi bilgisayarımda değilim yanlış tuşlara falan basıyorum.Birde uykum var hiç uyuyamadım o yüzden anlatım bozuklukları oluyor.Ödevimide elektrikler olmadığından yapmadım üretmenim.
Olabilir normaldir:)

Üst Alt