technonur
Üye
Bir örnek de ben vereyim. İsmini vermeyeceğim bir üniversitede adam açıkça şöyle demiş.
"Bu sınıfta kapalı beyin istemiyorum. Güneş ışığı alamadığı için iyi çalışamıyor." Buyur buradan yak. Buna ne diyeceksin? Bu ülkede türbanı siyasete alet edenler hem ona karşı olanlar hem de türbanlılardan çok türbancı olanlardır.
Yasminoz çok güzel söylemiş. İran kapanmaya zorluyor, biz açılmaya zorluyoruz. 21. yüzyılda iki yobaz düşünce...
zaten böyle olaylar olmuyo demiyorum ama türban yasak olursa en azından kişinin dini görüşü siyasi görüşü belli olmayacağından herkes kendi halinde gider gelir zaten şöyle birşey var aslında türban bu şekilde ortaya çıkmasaydı yani siyasete oyun olmasaydı emin olunki çok rahat bi şekilde onaylanırdı ne dava açılırdı nede başka bişey yapılırdı ama malesef siyasetin oyununa geldi bu yüzdende yasaklnması gayet normal ve en doğru karardır.Ayrıca yasminozunde dediği tamamen saçma neden derseniz her ülkenin kendine göre yasakları belli bir çizgisi vardır dünyada yobaz düşünce arayacak olursanız doluuu

ne biliyorsunda konuşuyorsun. Atmakla konuşmak bir demi.
Görüyoruz ki doğrular çok fazla acı geliyor
normal..