Notxr Üye alibagci' Alıntı: beyler bende n96 var buna nasıl n gane oyunu yükleyebilirim link ve bilgi gönderebilirseniz sevinirim 22 sene önce 6670 inde açabildiği oyunları yükler oynardım. şimdi yeniden nostaliji yaşamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... N-GAGE emulatoru olan N-GAGE yi kurun(adı cidden aynı )
alibagci' Alıntı: beyler bende n96 var buna nasıl n gane oyunu yükleyebilirim link ve bilgi gönderebilirseniz sevinirim 22 sene önce 6670 inde açabildiği oyunları yükler oynardım. şimdi yeniden nostaliji yaşamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... N-GAGE emulatoru olan N-GAGE yi kurun(adı cidden aynı )
SymPsion Üye Dobraokuyucu' Alıntı: Keşke şu yazılımlar arşive cekilseymis ya Genişletmek için tıkla ... Arşivimde iptal edilmişler dahil N-GAGE ve 2.0 oyunları var :-)
Dobraokuyucu' Alıntı: Keşke şu yazılımlar arşive cekilseymis ya Genişletmek için tıkla ... Arşivimde iptal edilmişler dahil N-GAGE ve 2.0 oyunları var :-)
KomiserMemoli_12 Üye YouTube da bir sürü video var bakabilirsin. Ya da gemini veya grok a sorabilirsin. Ben hep öyle yapıyorum. Özellikle grok çok faydalı.
YouTube da bir sürü video var bakabilirsin. Ya da gemini veya grok a sorabilirsin. Ben hep öyle yapıyorum. Özellikle grok çok faydalı.
Dobraokuyucu Üye SymPsion' Alıntı: Arşivimde iptal edilmişler dahil N-GAGE ve 2.0 oyunları var :-) Genişletmek için tıkla ... Artık ilgimi çekmiyor. Telefonları da sattım.
SymPsion' Alıntı: Arşivimde iptal edilmişler dahil N-GAGE ve 2.0 oyunları var :-) Genişletmek için tıkla ... Artık ilgimi çekmiyor. Telefonları da sattım.