ben bir şey sormak istiyorum arklar benim n-gage simgem hard format çektikten sonra kayboldu nasıl geri gitire bilirim deli olcam oyunlarda gitti tekrar yanısını yaptım geri gelmedi bilen arklar lütfen bana yardım etsin
Oncelikle S.a ben yukledigim oyunlardan bazilari degil mesela starwars olarak oynayamiyorum dirkdagger kern.exe hatasi aliyorum ve mid-night poll da oyuna girdigimde conecting... de kaliyor oyuna girmiyor ve system rush evolation da sadece ilk bolumu oynuyabiliyorum 2 ye gecdigimde corrup data file hatasi aliyorum bunlari n79 da ve sorunsuz olarak oynama imkanimiz yoqmu telefonum hacked pota yontemini kullanarak hack ledim ve buradaki n-gage den versiyonu guncelledim iyi forumlar
Oncelikle S.a ben yukledigim oyunlardan bazilari degil mesela starwars olarak oynayamiyorum dirkdagger kern.exe hatasi aliyorum ve mid-night poll da oyuna girdigimde conecting... de kaliyor oyuna girmiyor ve system rush evolation da sadece ilk bolumu oynuyabiliyorum 2 ye gecdigimde corrup data file hatasi aliyorum bunlari n79 da ve sorunsuz olarak oynama imkanimiz yoqmu telefonum hacked pota yontemini kullanarak hack ledim ve buradaki n-gage den versiyonu guncelledim iyi forumlar
eski oyunları nasıl oynayacağız bilen varmı dostlar.eski oyunlar yenilere 10 basar.garfikler sesler oynanaış vs... tomb raider, pandemonium, requem of hell ,tony hawk,yani kısacası yükleniyormu mesela n95 8gb telefonuma bu oyunlar arkadaşlar
n -gage oyun modülü bende inmiyor error veriyor ilgilenirseniz sevinirim aslında bende n 95 v31 yüklü ama bi ara hard format attım nasıl olduysa silindi aslında güncelleştirdikten sonra kendisinde vardı ..
Reis, ben yüklemeye çalışırken güncelleme hatası veriyor nedendir sence? hacklenmiş durumda şu anda n95 8 gb 2 hafta önce yazılım güncellemesi yapmıştım yazılım versiyonu 31.0.015 şu anda ??