slm.el emegine saglik cok guzel olmus.lakin benim bir sorunum var, N games e ok 'li yorum ama acilmiyo,neden acilmiyo olabilirmve cozum icin ne yapmaliyim,yardim edersen cok sevinirim,kolay gelsin ????
dostum ellerine sağlık çok güzel anlatmışsında bnm bi sorunum war.. bnde E75 war we içinde zaten n-gage app. bulunuyor.. burda anlattıklarını nereden sonra benim uygulamam gerekiyor.. symbian isletim sistemli telefonlarda biraz yeniyim de.. çok kurcalıyıp bozmak istemedim. yardımcı olabilecek olan var mı bana?
şimdiden çok teşekkürler..
dostum ben bu ngage oyunları nokıa n78 de bır turlu oynayamıyorum mılyon yol denedım olmadı yardım edermısın hep sertıfıka hatası verıyor senın verdıgın dosyaları yukleyemıyorum hep sertıfıka hatası verıyor nabıcam yardım edermısın uu24@hotmail.com msn ım
selam kardeş bende n79 var N-Gage Installer v1.20.1511 dosyasını kuruyorum telefon temel paketi önce kur diyor anlamadım temel paket hangisi bi yardımcı olursan sevinirim
bende N95 kullaniyorum telefonu yeni güncelledim orjinal n-gageyi kaldirdim reisin verdigini kurdum kurdum ama oyunu yüklerken en sonunda hata veriyor oyun kurulamadi diye, bende gittim orjinal n-gage ile yaptim olay bu kadar kolay.
ya arkadaşlar N79 v30 da bunu çalıştırabilen var mı?her şeyi denedim file corrupted silinecek falan diyo?önceki sayfalarda da bu hatayla karşılaşan çok olmuş.çözümü bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi??
Merhaba arkadaşlar. bana yurtdışından bir tanıdığım n95 gönderdi. telefonu türkçeye çevirip son firmware i yükledim. Daha sonra helloox vb herseyi yaptım. Şu an tüm programlar sorunsuzca yükleniyor ve hepsini kullanabiliyorum. Yalnız n-gage oyunları bir türlü açılmıyor. Oyunları yükledikten sonra trial patchliyorum trial ifadesi kalkıyor yanlarından. Ama oyunu açmak istediğimde sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı ekrana geri dönüyor.Bunu nasıl halledebilirim?
arkadaslar emeğiniz için cok tesekkurler ama benim sole bi problemim var telefonum n78 bastan ngage installeri yukluyodu ama hiç bi yerde gozukmuyodu kaldırıp bi kaç defa denedim ama suanda yuklemede yapmıo temel paketi yukjleyin dio tel hackli problem ne olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkurler ayrıca uygulmanın telefonda yuklendikten sonra hiç bi yerde gozukmemesinin sebebi ne olabilir......
arkadaslar ben yardimci olayim size reisin verdigi installer dosyasinda ne var anlamadim dediginiz gibi temel dosya falan yükleyin diyor bendede ama internetten arastirdim baska bir tane buldum ve calisiyor bunu yükleyin
üsteki linki çalıştıramayanlar hemen üsteki url yi kopytala yapıştır yapıp aradaki - yi kaldırarrk denesin.Amma da uğraştım şu linkine ulaşmak için o tire yüzünden başka bi siteye yönlendiriyor