Tüm Tablet Pc Rom Kurulum - Odesa Uberoid Rom Türkçe ( Konu Anlatım Resimli) - Wm8650

ayhan71

Üye
boşuna bu konuda buraya bir şey yazmayın muhatabı bile cevap vermiyor admin abiler bence konuyu kilitlesinler....

the06

Üye

Bana yardımcı olun lütfen konu açtım bi bakın yardım edin http://www.maxicep.com/android-modi...ekraninda-dondu-kaldi-acil-yardim-806939.html

vestel vp10 tablet war odese uberoidle romlayabılırmıyım acaba

[h=1]bu rom grundig GR-TB 10-W2/3G modeline yüklenebilirmi acaba ?[/h]

yaw bu dpad 3 denen lanet tablete nasıl rom atacam kafayı yedim ya

palarem

Üye
bendede white edition marka çin malı tablet var 2 adet androit yazısında takılıp duruyor bir keresinde reset amıştım tekrar kapatınca açılmadı aynı androit yazısında takılıp kalıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür eder hayırlı geceler dilerim

cimex11

Üye
Merhabalar kolay gelsin. Benim bir sorunum var android tabletim ile ilgili size danışmak istedim bilginiz olacağını tahmin ediyorum. 1 ay önce tuna shopping tv gibi saçma bir yerden tablet pc aldım. Tabletin modeli Promedia Xpro Google playde tablet Actions Xpro olarak geçiyor. Şimdi tabletin yazılım güncellenmesini yapamıyorum sürüm 4.0.3 Ice Cream S. Tabletime temple run Whatsapp nba 2k13 gibi uygulamalar çalışmıyor daha doğrusu çoğu uygulamalar çalışmıyor çalışması lazım aslında çünkü youtube da bir videoda aynı tabletin açtığını gördüm. Sorunun benim tabletimde olduğunu farkettim. Uygulamaları açarken maalesef durdu veya Örnek veriyorum Whatsapp durdu gibi hatalar alıyorum. Zaten Googleplayde bu uygulamaları indiremiyorum Bu öğe cihazınızla uyumlu değil diye bir sorunla karşılaşıyorum. Tableti doğru düzgün kullanamıyorum anlayacağınız. Belki bilginiz vardır diye düşündüm çinmalı tabletler ile ilgili bir rom programı yapmışsınız geçen sene onu gördüm belki bu tablet ile ilgili birşeyler biliyorsunuzdur diye düşündüm. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

nazmi28

Üye

Tablettlerin geneli aynı mantık çalıstıgı için baska bir tablet rom sürümü kurabilirsin...sıkıntı olacagını zannetmıyorum...4.1.2 tablet sürümü bulursan yüklemeyi dene...
eger elinde varsa orjınal romu elinde veya sitesinde bir kenarda dursun sıkıntı olursa onu yuklersin

nazmi28

Üye
Arkadaslar bende çin malı Android tv box var
Darkın...şoan 4.0.4 sürüm yüklü
Bu tv box larada bu romlar yuklenırmı...
Sd karta rom yüklerken acaba yazılan rom uzantısı IMG mi acaba eğer öyleyse büyük ihtimal yazdırılır....

Hocam bende exper 7han var android sürümü 4.1.1 bunada burda rom kurabilirmiyim

admag

Hocam bende exper 7han var android sürümü 4.1.1 bunada burda rom kurabilirmiyim

Exper e7han a rom yüklenmez root atılmaz tüm yöntemleri denedim root edilmiyor super user geliyor ama uygulamalar root erişimi yok diyor rom internette yok aceleye getirdik mok gibi cihaz aldık

Exper e7han a rom yüklenmez root atılmaz tüm yöntemleri denedim root edilmiyor super user geliyor ama uygulamalar root erişimi yok diyor rom internette yok aceleye getirdik mok gibi cihaz aldık

Zhuodashi diye bi program var onu deneyin

borosko

Üye
çok acil yanıt verirmisiniz lütfen ben bu programı yükledim rar dosyasını da açtım.başla yazan yeri de açıyorum ama başla yazısına ne hikmetse tıklayamıyorum tıklanıyor ama hiçbişey açılmıyor niye açılmaz bu lütfen yardım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar birazdan kafayı sıyırıcam kesin.sd karta yükleme işlemini hallettim ama bu sefer başka şekilde başlamıyor aynı şekilde başlıyor ben neyi yanlış yapıyorum acaba bu arada tabletim praktica 10 tp bir Allahın kulu yardım etsin lütfen

Arkadaşım rowell c-501'e buradaki romlardan hangisi yakın? bilgi verirsen sevinirim. İyi günler...

codegen tabletimin android sürümü 4.0.1 romu yapsam problem olur mu?

Uruloki

Üye
codegen x72 için rom kuran var mı acaba

odunuzz

Üye
pirhana pro tab 9 icin calisirmi

selam forum üyeleri tablet pc konusunda yeniyim desen şifresinin unutulması ve gmailin olmayışından dolayı tablete firmware yüklemesinde bulundum şimdiye kadar en az 30 farklı yazılım denedim ama ya dokunmatiği çalışmadı ya kamera yada hiç açılmadı ALLAH rızası için bir yardımcı olunuz tablet pc dışında yazanlar 'ampe A76 ' ekranda ki bilgiler ise

model no:kb706
android sürüm 4.0.4
anaband 1,5
çekirdek3.0.8+
liuzhi@software#237
derleme numarası nuclear_evb-eng4.0.4IMM76D 20130117

üreticinin sitesinden ne kadar rom çektiysem inanın hiçbirisi sağlıklı çalışmadı yukarıdaki arızaları verdi üreticinin likini ve ürün linki de budur :
firmware linki

kb706 diye arattığımda ise bendekinin çift kameralı modeli çıkıyor

uberoid ile hafıza kartından birşeyler yapıyım diyorum takıp açmaya çalışınca direkt olarak açılıyor hiç bir kurulum ekranı gelmiyor
tabletin arkasında reset tuşu var freelander ph20 model tablet romu çalışıyor ama dokunmatiği düzeltemedim ....
yardımlarınızı beklerim arkadaşlar

Bende Evotab x7-hd var bunun için uygun rom varmı ve kurulan Android sürümü hangisi