elimde bulunmamakta özelden ulaşınızya samsung D600 ün firmware si varmı snde
özelden ulaşırsanızcorby pro b5310 için firmware mevcutmu modlu yada modsuz![]()
özelden ulaşırsanız her türlü yardım edebilirimkardeşim çok güsel hazırlamışsın eline sağlık ama benm tel m8800 onunkini bulamadım yabi hiçbi programını falanda bulamıyorum bi yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşkkrler
olmaz pc şart bunn için win 7 için win xp emulator olucak ondan deneyinizöncelikle teşekkürler emegin için benim sorum şu
bu programı usb kablosu olmadan yapamazmıyız mesela direk hafıza kagısdına atsak olmazmı ordan yüklesek falan
çünkü ben tli aldım laptop'uma baglayamıyorum hata veriyo nedense
laptop ta win 7 işletim sistemi var
s.a hocam bu s5600 için türkçe firmware mecutmu acaba linklerine baktım bir türlü göremedim bulabilirmiyiz acaba
yüklenemez boşuna tel için servis parası vermeyinberkay benim s5233w tele wave 525in bada işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yapabilirm acil cvp
ben yeni aldım samsung s8000 firmware yüklicem ama nasıl yapıldığını tam olarak bilimiyorum ve türkçe olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirm.
Arkadaşlar Daha Öncedende Bu Konu Defalarca Açılmış Ama cevap Yok Lütfen Bi Yardımcı olursanız Çok Sevinirim Telefona Hiçbirşey Atamıyorum![]()