Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

kaptayn

Üye
ya samsung D600 ün firmware si varmı snde

qinhaa

qinhaa

Üye
güzel paylaşım ;)

ssxI

Üye
corby pro b5310 için firmware mevcutmu modlu yada modsuz :)

ugur573

Üye
kardeşim çok güsel hazırlamışsın eline sağlık ama benm tel m8800 onunkini bulamadım ya :hmmm bi hiçbi programını falanda bulamıyorum bi yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşkkrler

Sertug1991

Sertug1991

Üye
tesekkurler

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ya samsung D600 ün firmware si varmı snde
elimde bulunmamakta özelden ulaşınız
corby pro b5310 için firmware mevcutmu modlu yada modsuz :)
özelden ulaşırsanız
kardeşim çok güsel hazırlamışsın eline sağlık ama benm tel m8800 onunkini bulamadım ya :hmmm bi hiçbi programını falanda bulamıyorum bi yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşkkrler
özelden ulaşırsanız her türlü yardım edebilirim

kartalyum

kartalyum

Üye
öncelikle teşekkürler emegin için benim sorum şu
bu programı usb kablosu olmadan yapamazmıyız mesela direk hafıza kagısdına atsak olmazmı ordan yüklesek falan
çünkü ben tli aldım laptop'uma baglayamıyorum hata veriyo nedense
laptop ta win 7 işletim sistemi var

creator1

Üye
s.a hocam bu s5600 için türkçe firmware mecutmu acaba linklerine baktım bir türlü göremedim bulabilirmiyiz acaba

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
öncelikle teşekkürler emegin için benim sorum şu
bu programı usb kablosu olmadan yapamazmıyız mesela direk hafıza kagısdına atsak olmazmı ordan yüklesek falan
çünkü ben tli aldım laptop'uma baglayamıyorum hata veriyo nedense
laptop ta win 7 işletim sistemi var
olmaz pc şart bunn için win 7 için win xp emulator olucak ondan deneyiniz
s.a hocam bu s5600 için türkçe firmware mecutmu acaba linklerine baktım bir türlü göremedim bulabilirmiyiz acaba

özelden ulaşınız.

74marti

74marti

Üye
süpersin eline sağlık deneyeceğim

Sandrake

Sandrake

Üye
teşekkürler eline sağlık

fetgun

Üye
berkay benim s5233w tele wave 525in bada işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yapabilirm acil cvp

fatih.45

Üye
ben yeni aldım samsung s8000 firmware yüklicem ama nasıl yapıldığını tam olarak bilimiyorum ve türkçe olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirm.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
berkay benim s5233w tele wave 525in bada işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yapabilirm acil cvp
yüklenemez boşuna tel için servis parası vermeyin
ben yeni aldım samsung s8000 firmware yüklicem ama nasıl yapıldığını tam olarak bilimiyorum ve türkçe olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirm.

özelden ulaşınız gerekli yardım daha detaylı olarak yapılacaktır.

vagabond899

vagabond899

Üye
dostum emeğine sağlık telde download yazısı cıkıyor pc ye baglıyorum usb ile(normalde çalışıyor) multiloaderide acıyorum boot vs ide yerlerine koyuyorum ama port search butonuna bastıgımda cihaz bulunmuyor bulması için belli zamanmı gecmesi gerekli yoksa sıkıntı nerdedir yardımcı olursan sevinirim...

kervan457

Üye
gençler emeğinize sağlık süper olmuş da bu firmware ne işe yarıyor yaw. orta yaşlı olunca insan takip edemiyo. her yerde firmware fırtınası gidiyo ama hiç açıklama yok bi anladıverin bakam yaw lütffen

kervan457

Üye
yaw nedir fırmware yokmu bi anlatacak

Efsane4040

Üye
Arkadaşlar Daha Öncedende Bu Konu Defalarca Açılmış Ama cevap Yok Lütfen Bi Yardımcı olursanız Çok Sevinirim Telefona Hiçbirşey Atamıyorum:bye2::allalla::megafon::bilmm|-)

Arkadaşlar Bu Soruna Çözüm Bulacak Yokmu Hep Cevapsız Kaldı Lütfen Yardım Edin Telefon Samsung Blue Earth S7550 Turkcellden Aldım 1Yıl 1Aygarantisi Var Ama Hiçbir Şey Yüklenmiyor ????? :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:nono::nono::nono::nono::nono::nono:

serkan2014

Üye
s5620 lerde fireware yükledikten sonra açılışta telefon resmi ile bilgisayar arasında ünlem işareti çıkıyor bunun çözüm yolu multiloader de master rom işaretlemeden tekrar fireware yüklemektir sorun çözülüyor uzun ugraşlar sonunda buldum.